Trion Worlds'ün bu aralar mail kutunuzu doldurması, sizlere anormal bir durum gibi gözükmesin. The Rift'in popülerliğini kaybettiği şu günlerde, bazı oyunculara hatırlatma mailleri gelmeye başladı.
Bir süredir aktif olmayan veya belki de unuttuğumuz bazı karakterlerimizi, elimizde tutmak için 23 Ekim tarihine kadar süremiz var. Neden mi? Çünkü bir süre sonra bu karakterler otomatik olarak silinecek.
Karakterimizi ve onun ismini kaybetmek istemiyorsak, 23 Ekim tarihine kadar bir kere de olsa karakterimize giriş yapmamız gerekiyor.
Okur TepkisiBu içerik sende ne uyandırdı?
İlk tepkiyi sen bırak
Yorumlar (2)
Allah razı olsun onlardan. Yer kaplamasın boşuna :)
2 gün oynadım oyunu quest sistemi falan baydı beni :D