The Secret World dijital olarak da satılabilir

Murat Halilbeyoğlu 13.01.2011 - 12:20
EA kutulu oyunu cidden boşlayacak gibi.
Geçtiğimiz günlerde haberini yaptığımız ilginç MMO oyunu Secret World için EA tarafından kutulu satış yapılacağı açıklaması gelse de Norveçli yapımcı ve dağıtımcı firma Funcom, oyunun dijital dağıtımının da yapılmasının çok büyük olasılık olduğunu belirtti.

The Secret World dijital olarak da satılabilir
Yaptığı bir röportajda "Sanırım oyunun satışının dijital yapılabileceğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Bunun ne zaman ve nasıl olacağını ilerleyen zamanlarda resmi olarak duyuracağız. Biz hem yapımcı hem de dağıtımcı ortaklardan birisi olduğumuz için, dağıtım işinde bu tarz avantajları kullanabiliyoruz. Dolayısı ile bi işin bu yönü ile ilgilenirken EA'da reklam ve halkla ilişkiler konusuna yönelebilir çünkü onların bu alanda inanılmaz büyük bir kaynakları var. Dolayısı ile EA ile ortaklık yapmak çok akıllıca bir iş oldu" diyen Funcom başkanı Erling Ellingsen oyunun çıkış tarihi hakkında bilgi vermedi ancak belli bir süreleri olduğunu ve bu süreyi aşmayacaklarını belirtti.

The Secret World günümüz dünyasında komplo teorileri üzerine oluşturulan, Lonrda, New York Seul ve daha birçok şehirde bulunabileceğiniz oyun.

The Secret World dijital olarak da satılabilir
İlginizi Çekebilir