The Settlers: New Allies çıkış tarihi açıklandı

Ersin Kılıç 29.11.2022 - 12:00
PC platformu dışında konsollar için de geliştirilmekte olan The Settlers: New Allies çıkış tarihi 17 Şubat 2023 olarak açıklandı.

Ubisoft bugün, The Settlers: New Allies çıkış tarihi konusunda bir açıklama yaptı ve oyunun 17 Şubat 2023'te PC platformu için piyasaya çıkacağını duyurdu. Ubisoft Connect ve Epic Games Store'da ön siparişe açılan oyunun geliştirilmekte olan konsol sürümü ise daha sonra çıkacak. Verilen detaylar ise şöyle;

The Settlers: New Allies çıkış tarihi 17 Şubat olarak açıklandı

Bu gerçek zamanlı strateji oyununda oyuncular yeni bir ülkeye yerleşecek, topluluklarını inşa edecek, yeni fraksiyonlarla tanışacak ve yeni yerleşim yerlerini korumak ve de savunmak için o fraksiyonları müttefik veya düşman olarak seçmek zorunda kalacak.

Oyuncular, üç oyun modundan birinde The Settlers: New Allies'in keyfini çıkarabilir:

  • Single-player campaign (Tek oyunculu serüven): Elari halkı, anavatanlarından kaçmak zorunda kalırken, yeni ve bilinmeyen bölgelere yerleşmek zorundadır. Bu göçmenler, yolculuklarında acımasız haydutların baskınından bu toprakların yeni kültürünün keşfedilmesine kadar pek çok zorlukla yüzleşmek zorunda kalacak.
  • Hardcore Mode (Zorlu Mod): Bu modda oyuncular yeni senaryolar oynarken çok çeşitli değişkenler ve koşullar, yapay zekayı daha da zorlu bir rakip haline getirecek. En iyi oyuncuları tek başlarına veya arkadaşlarıyla teste tabi tutacak bu yeni modda en önemli şey uyum sağlamak.
  • Skirmish (Çatışma): Oyuncular, lansmanda erişilebilir olan 12 haritada sekize kadar oyuncunun yer aldığı soloya karşı YZ, koopa karşı YZ veya oyuncuya karşı oyuncu seçeneklerini deneyimleyebilecekler.

Ubisoft Düsseldorf tarafından geliştirilen, Ubisoft'un tescilli Snowdrop oyun motoru kullanılarak sıfırdan oluşturulan bu yapımda oyuncular, popüler The Settlers serisinin günümüz için uyarlanan yeniden yorumlanmasını deneyimleyebilirler.

The Settlers: New Allies çıkış tarihi açıklandı

The Settlers çıktığında iki sürüm hâlinde satın alınabilecek:

  • Standart Sürüm: Ana oyun.
  • Lüks Sürüm: Ana oyun, lüks paket (oyun içi dijital içerik ‘Explorer paketi’, dijital sanat kitabı ve oyun müziği).
Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 06:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.11.2022 18:42
Selamlar oyun için yorum değil de bir bug bildirimi yapmak istiyorum: Siteye girerken veya sayfayı yenilerken imleç eğer üstteki açılır pencerelerin herhangi birinin üstünde kalmışsa o açılır pencere sayfayı yenileyene kadar sürekli açık kalmaya devam ediyor. Kolay gelsin.

----------

Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederiz.
MK Okuru
MK Okuru 3.12.2022 00:23
Düzeltilmiş :)
MK Okuru
MK Okuru 1.12.2022 21:31
Bende olmuyor gari, düzeltildi belki de :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.11.2022 15:31
hadi bakalım 6 yı sevmiştim 7 yi çok sevemedim inşallah bu youn güzel olur
MK Okuru
MK Okuru 1.12.2022 20:53
6'ya zamanında ömrümü vermiştim
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Settlers: New Allies çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir