The Simpsons: Hit & Run Remake GTA 5'ten esinleniyor

Alparslan Gürlek 14.07.2022 - 11:43
The Simpsons: Hit & Run Remake çalışmalarını sürdüren geliştirici, projeye yeni bir içerik eklerken GTA 5'in en iyi yaptığı işlerden birinden esinleniyor.

The Simpsons: Hit & Run piyasadaki en sevilen video oyunlarından biri ve Simpsonlar'ın GTA tarzı bir oyun olarak aslında ne kadar başarılı olabileceğini gözler önüne seriyor. Unreal Engine 5 geliştiricisi olan bir hayran da oyunun remake yapımını üstlenmiş durumda ve yeni içerikler eklemeye devam ediyor. Ancak baştan belirtelim, bu remake piyasaya sürülmeyecek yahut indirilemeyecek. Yalnızca eğlence amaçlı yapılıyor.

The Simpsons: Hit & Run Remake içeriklerinde ilham kaynağı GTA 5

Geliştirici aşağıda yer alan videoda görebileceğiniz üzere UE5 ile yeniden oluşturduğu dünyayı gösterirken aklına gelen bir fikir ile GTA 5'ten ufak bir esinlenme yapmaya karar veriyor.

Bildiğiniz gibi GTA V karakter değişimi sırasında kamera önce karakterin üzerine, ardından daha da yükselerek gökyüzüne çıkıyor ve bu sırada farklı bir işleme efekti devreye giriyordu. İşte videonun sahibi reubs da Unreal Engine 5 ile buna benzer bir sistem tasarlayarak karakterler arası geçişi sağlıyor. Tabi orijinali kadar kusursuz olmasa da bir şekilde sistemi çalıştırmayı başardığını söyleyebiliriz.

The Simpsons: Hit & Run Remake GTA 5'ten esinleniyor

Başta da belirttiğimiz gibi reubs bu projenin tamamen eğlendirme amaçlı olduğunu ve projeyi yayınlamayı düşünmediğini zaten belirtiyor. Yine de bazı oyuncular kendisine yayınlaması yönünde ısrar ediyormuş. Öyle görünüyor ki Disney yeni bir Simpsons: Hit & Run oyunu yaparsa kendisini dört gözle bekleyen büyük bir hayran kitlesi var.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 14:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.07.2022 12:20
ne oynardık be bunu anılarım canlandı <3
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Simpsons: Hit & Run Remake GTA 5'ten esinleniyor
İlginizi Çekebilir