1/2

The Sims 3: Island Adventures

Hakan Bozdemir 17.08.2013 - 22:56
Yeni maceralara yelken açın
Platformlar PC
The Sims 3: Island Adventures
  • Yapımcı - Yayıncı Maxis - Electronic Arts
  • Çoklu Oyuncu: Yok
  • Oyun Türü: Simülasyon
Merlin Puanı 75
7 Kişi Oyladı
Okur Ortalaması%61
Artılar -Ada hayatı, su üzerinde yüzen evler, su altı keşfi
Eksiler -Oynanış süresi kısıtlı, grafikler biraz düşük
Simlerimiz piramitleri yağmaladılar, kolejden mezun oldular, hatta ve hatta beyin yemek isteyen aç zombilerle karşılaştılar. Şimdi ise yorgun simlerimiz kendi adalarına çekilip dinlenme vaktine geçebilirler. Umulduğu gibi Island Paradise The Sims dünyasında büyük fark yarattı. İçerdiği özellikler ile birlikte oyuncuların gönlüne taht kurmuş durumda. Yapabileceğiniz aktiviteler, The Sims 2: Vacation ve The Sims 2: Bon Voyage oyunlarına benzer şekilde bulunuyor. Bu özelliklerin hepsi mükemmel olmayabilir fakat seride gördüğüm en iyi ek paketlerden biri diyebilirim.

The Sims 3: Island Adventures
Ada sahillerinde bekliyorum!

The Sims 3: Island Paradise ile birlikte ada hayatına geçiş yapıyoruz. Pek çok ada yeni gelen harita ile birlikte ekleniyor. Ayrıca beş yıldızlı bir otel kurup, yönetme tecrübesini de edinebiliyoruz. Oyuna eklenen botlar ile birlikte yavaş veya süratli bir şekilde adalar arası yolculuk edip gizemli bulduğumuz yerleri inceliyoruz. Seyahatler de deniz üzerinden gerçekleştiği için izlemesi gayet keyifli oluyor. Adaya vardıktan sonra araştırmlara başlayıp gizemli yerlerin sırlarını ortaya çıkartabiliyorsunuz.

Bu adalarda istersek de bir otel kurup beş yıldıza kadar çıkartabiliyoruz. Bu oteli isterseniz ailenizle birlikte isterseniz de arkadaşlarınızla birlikte kurabiliyorsunuz. Romantik iki kişilik özel küçük odalar hazırlayabilirken, aileler içinde özel odalar yapabiliyorsunuz. İçerideki eşyalarınızı hazırlayın ve oteliniz için bir ücret belirleyin. İnsanlar sizin otelinizi kullandığı sürece puanlar elde ediyorsunuz ve bu puanlarla birlikte otelinizin seviyesi yükseliyor. Ne kadar çok iyi skor toplarsanız oteliniz de o kadar çok biliniyor ve popüler oluyor.