1/2

The Sims 3: Pets (PS3)

Özgür Yıldız 12.12.2011 - 16:26
"Evde bir evcil hayvan eksikti!"
Platformlar PC, PlayStation 3, XBox 360, Android, 3DS
The Sims 3: Pets (PS3)
  • Yapımcı - Yayıncı EA Games - EA Games
Merlin Puanı 72
7 Kişi Oyladı
Okur Ortalaması%80
Artılar Mysteries modu, evcil hayvanlar, animasyonlar
Eksiler Vasat grafikler, neredeyse sessiz bir oyun, konsolda menüler arası geçişler zorlayıcı.
İlk defa karşımıza 2000 yılında sansasyonel bir şekilde çıkan The Sims serisi, aradan geçen 11 yıla rağmen çok da büyük bir değişiklik geçirmeden popülerliğini sürdürmeye devam ediyor. PC’nin en çok satan oyunu ünvanını elinde tutan bu seri, bu sefer de sevimli dostlarımız evcil hayvanlara elini atıyor. Bakalım “yaşam simülasyonu” The Sims 3, evcil hayvanlarla olan ilişkilerimizi ekrana nasıl yansıtıyor.

Gel pisi pisi

Geçtiğimiz sene The Sims 3’le birlikte konsollara da adımını atan Sim’ler, aynı tarzı sunmaya bu sefer de evcil hayvanlarla devam ediyor. The Sims 3: Pets, neredeyse The Sims 3’le aynı. Tek fark ise yeni tür hayvanlar, yeni görevler ve yeni güçleri barındırıyor olması.

The Sims 3: Pets (PS3)
The Sims 3: Pets, orijinal oyunun konsollardaki problemlerini barındırmaya devam ediyor. Kullanıcı arayüzü hala oldukça kullanışsız. Menüler arasındaki geçişler bile yavaş. Oyunu PS3’ümüze kurmamıza rağmen, harita aralarında bile geçişlerde bekliyoruz. Grafikler bile aynı. Oldukça sessiz olduğunu da söylemeliyim. Sim'im ve kedim dışında pek bir ses duymadım. Bu açıdan bakıldığında, The Sims 3: Pets’in hayal kırıklığı yarattığı söylenebilir. Ancak problemlerin yanında oyunun artıları da var.

Miyav?

The Sims 3: Pets’te yarattığınız, tasarladığınız ve kişiselleştirdiklerinizi, oyunu çalıştırdığınız platformdaki ağdaki diğerleriyle paylaşabiliyorsunuz. İster evinizi hazır olarak seçebiliyor, isterseniz de baştan tasarlayabiliyorsunuz. Özellikle konsollarda “tasarlama” kısmı oldukça yorucu olduğundan, hazır gelen evler tam konsol oyuncularına göre. Buna rağmen konsol oyuncularını üzen bir özellik var. Bu da PC’de atlar, yılanlar ve küçük fareler olmasına rağmen, konsollarda evcil hayvanların kedi ve köpeklerle sınırlı kalıyor olması.