The Sims 4 Medieval Castle Sızdırıldı

Utku Biçer 12.01.2024 - 10:50
EA uygulamasında bir sızıntı gerçekleşti. The Sims 4 Medieval Castle DLC’si yanlışlıkla sızdırıldı. Dev gotik kalelerde Sim’lerinizin lüks hayatına hazır olun.

Geçtiğimiz yıl EA, The Sims 4 oyuncularından bir oylama istemişti. The Sims 4 Medieval Castle ve High Tech Futurism paketi arasında bir oylama gerçekleşti ve fantezi takımı kazandı. Yapımın hayranları, EA tarafından bir güncelleme bekler halde kaldılar. Yedi ay sonra, EA uygulamasındaki yanlışlıkla yapılan sızıntı sayesinde nihayet bir güncelleme ortaya çıktı.

The Sims 4 Medieval Castle Listeleme Adı: Castle Estate Kit

Sims Community tarafından bildirildiği üzere listeleme “Castle Estate Kit” olarak adlandırılıyor. İki ekran görüntüsüyle birlikte geldi. İlkinde hendeği ve kapıları olan gri renkte dev bir kale görülüyor. İkinci görüntü de ise daha samimi, gotik, siyah-gri bir kaleye daha yakından bakılıyor. Balkonunda şövalye heykellerinin yanında duran bir çift birbirleriyle flört ediyor.

The Sims 4 Medieval Castle Listeleme Adı: Castle Estate Kit

Castle Estate Kit hakkında kısa tanıtım açıklaması şu şekilde: “The Sims 4 Castle Estate Kit ile bir kalenin klasik ihtişamına kavuşun. Topluluk tarafından oylanmış bu koleksiyonda taş duvarlar, kurşunlu camlar ve bir sonraki hikâyenizde dramatik zemini oluşturabilmeniz için ihtiyacınız olan her şey mevcut.

Büyük bir şey inşa edebilirsiniz. Kalelerin görkeminden ilham alın. Gotik kemerler, istiflenebilir süslü pencereler, büyük merdivenler, göz kamaştırıcı taş işçiliği ve büyük bir kapı inşa edin.”

Çıkış tarihi gizemini korumaya devam ediyor. Şu anda EA tarafından 15 Ekim 2099 olarak listelenmiş durumda. Ufukta The Sims 5 görünüyor, bu paketin ne zaman çıkacağı konusunda herhangi bir paylaşım söz konusu değil.

Elbette bu listelenme tarihinin bir yer tutucu olarak belirtildiği açık. Resmi bir duyurudan önce yanlışlıkla sızdırılması göz önünde bulundurulduğunda, lansman tarihi muhtemelen epey yakın.

Eurogamer’ın haberine göre bu da geriye başka bir topluluk oylaması bırakmakta. Oyuncular sadece fantastik krallıkları ve bilim kurgu kulübelerini tercih etmekle kalmadı, aynı zaman da Goth Modası için de oy kullandılar.

İki oylama birlikte yapıldı. Paketler de birlikte piyasaya sürülebilir. EA her ikisini de duyurana kadar elbette sadece tahminde bulunabiliriz. Ancak en azından yakın zamanda Sim’lerinizi The Craft’taki Nev Campbell gibi giydirebilecek ve lüks şatolarda yaşamlarını sürdürebileceksiniz.

Bunların yanı sıra, For Rent adında bir yeni genişleme paketi çıktı. Sim’lerinizi kiracılara ve ev sahiplerine dönüştürebilirsiniz. Mülk satın almak için para biriktirebilir, konut piyasasını silip süpürmek için para harcayabilirsiniz.

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 00:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.01.2024 11:20
Ne kadar eklenti yapsalar da oyun açık dünya olmadığı için boş. Bu kadar eklentiyi güncellemeyi sims 3 için yapsalardı daha iyi olurdu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.01.2024 05:22
Will Wright gitti Sims bitti. Şu oyunun animasyonlarına bakın bir de The Sims 2’ye. Ts4, Bebek giydirme oyunu olmuş. 2 ile 3 karışımı çıkaracaklardı. Yine gittiler 5’inci oyunla ilgili dandik görseller servis ettiler…
MK Okuru
MK Okuru 17.01.2024 05:10
Ultimate almıştım şansa. Bir ara 4 de çok oynadım. Ama ne kadar paket de olsa yavan geliyor. Ruhu gitmiş oyunun. Sonra fark ettim ki oyunda sadece yürüyüş animasyonları akıcı yapılmış. Buna karşılık da çok fazla animasyon detayını da silmişler. Haricince gen olayı da yok. Olması gerektiği gibi değil
MK Okuru
MK Okuru 14.01.2024 16:18
Kanka aç Sims 2 Ultimate Collection, sabahlar olmasın :):) Ben deönemiyorum 4'ten sonra diğerlerine.. Arayüzü çok daha rahat 2 ve 3'e oranla ama bendeki istisna her zaman ilk oyundur. Ara ara açar oynarım, evet pc'imde yüklüdür :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.01.2024 22:50
Sıkın suyunun suyunu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.01.2024 00:36
Non binary castle falan yapmak için sabırsızlanıyorum yehuuğuu.. Sims 5'te düz erkek ya da kadın cinsiyeti olmas inş, heyo...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.01.2024 14:56
Şu oyunu sims 3 gibi yapsalarda yılın oyunu olarak aday gösterilirdi fakat kısıtlı bir map ile araya sıkıştırılmış şekilde dlc sunmaktan başka işe yaramıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Sims 4 Medieval Castle Sızdırıldı
İlginizi Çekebilir