The Spectrum Retreat, Epic Games Store'da bedava oldu

Ersin Kılıç 2.07.2021 - 16:14
Her hafta oyunculara bedava içerikler sunan Epic Games Store'da bu haftanın oyunu The Spectrum Retreat oldu.

Bulmaca ve macera dinamiklerine sahip olan The Spectrum Retreat, Epic Games Store üzerinden bedava oldu. Firma her hafta olduğu gibi bu hafta da oyuncuların karşısına bedava bir oyun ile çıktı. Son haftalarda büyük bütçeli oyunlarda tek bir yapım üzerinden ilerleyen işleyiş ikili oyunların ardından bu hafta tek oyuna düşmüş gibi gibi gözüküyor. Önümüzdeki hafta ise yine iki oyun birden ücretsiz verilecek.

21.40 TL olan The Spectrum Retreat, Epic Games Store'da bedava oldu

Normal fiyatı 21.40 TL olan The Spectrum Retreat oyununu 8 Temmuz 18:00'e kadar kütüphanenize eklerseniz kalıcı olarak sizin olacak. Önümüzdeki hafta verilecek oyunlara baktığımızda ise Horizon Chase Turbo ve Sonic Mania oyunlarının bedava olacağı açıklanmış. Bridge Constructor: The Walking Dead ile birlikte Ironcast oyunlarını görüyoruz. The Spectrum Retreat oyununun daha önce Nintendo Switch incelemesine de yer vermiştik. Bu incelemeye de aşağıdan göz atabilirsiniz.

The Spectrum Retreat inceleme

The Spectrum Retreat, Epic Games Store'da bedava oldu

The Spectrum Retreat hakkında;

The Spectrum Retreat, yakın gelecekte geçen mücadele dolu birinci şahıs bulmaca oyunudur. Dış dünyadan huzurlu ve bir o kadar da sarsıcı bir sığınak olan The Penrose otelinde uyanıyorsun. Değerli bir misafir olarak varlığın The Penrose'un koridorlarına ve misafir odalarına işlemiş durumda.

Çarpıcı art deco akımını yansıtan oteli keşfettikçe hem The Penrose'un sırları hem de mevcut ziyaretindeki belirsizlikler ortaya çıkmaya başlayacak. Gerçeği ortaya çıkarma isteğin, renk kodlu bulmacalar, akıl almaz fizik görevleri ve asıl niyetini belli etme korkusuyla engelleniyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 23:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Spectrum Retreat, Epic Games Store'da bedava oldu
İlginizi Çekebilir