The Walking Dead 9.sezon 4.bölüm fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 23.10.2018 - 10:54
Büyük veda zamanı yaklaşıyor

The Walking Dead'in 9.sezonu geçtiğimiz haftalarda başladı ve hikaye oldukça farklı bir yöne doğru kayıyor. İşte önümüzdeki hafta yayınlanacak olan 9.sezon 4. bölüm fragmanı da yayınlandı. Öncelikle haber detayı ve fragmanın seride güncel olmayanlar için spoiler, yani keyif kaçırıcı olabileceğini belirtelim.

The Walking Dead 9.sezon 4.bölüm fragmanı yayınlandı

Açıkçası yeni sezonun daha akıcı bir şekilde başlamasını bekliyordum ama malesef Walking Dead bıraktığımız tempoda devam ediyor. Rick Grimes karakterinin diziden ayrılacağının açıklanmasından sonra gözümüz tabi ki bu ayrılığa çevrilmiş durumda. Dizinin bu ilk bölümlerinde de hiç beklenmedik şekilde karakterleri karşı karşıya getirerek bu ayrılığı yapacaklarmış gibi gözüküyor. Nitekim 9.sezon 4. bölüm fragmanına baktığımızda bu duruma dair bazı önemli olayları da görüyoruz. 

Rick ve Daryl'ın kapıştığı sahne dışında dizinin sosyal medya hesaplarından önemli bir açıklama yapıldı. Yapılan bu açıklamaya göre Rick Grimes karakterinin sadece 2 bölümü kalmış durumda. Yani bir sonraki hafta yayınlanacak olan 9.sezon 5. bölüm ile birlikte Rick karakterine veda etmemiz gerekecek. Açıkçası bu veda sonrası dizi muhtemelen çok daha farklı bir tarafa yönelecek gibi duruyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 07:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Walking Dead 9.sezon 4.bölüm fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir