The Walking Dead aslında Left 4 Dead evreninde geçecekti

Emir Özkayalar 27.04.2022 - 17:47
Sevilen dizi Walking Dead’in uyarlaması olan The Walking Dead oyunu aslında Left 4 Dead evreninde geçmek üzere yolculuğuna başladı.

Artık zombi teması eskiden olduğu kadar popüler değil, günümüzde Dying Light 2 ile varlığını sürdürüyor. Geçmişe yani bu temanın zirvede olduğu döneme bakacak olursak Left 4 Dead, Dead Rising ve The Walking Dead gibi ünlü yapımlar bizi karşılıyor.

Teltale Games, ünlü yapımlarının 10. yılını kutlarken bir video gündeme geldi. Videoda geliştirici ekip, yıllar sonra yarattıkları marka ile alakalı olarak düşüncelerini ve hislerini paylaşıyor. 

The Walking Dead için Valve ile görüşmeler yapıldı 

The Walking Dead aslında Left 4 Dead evreninde geçecekti

Videoya göre The Walking Dead, aslında farklı bir evrende geçen zombi macera oyunu olarak tasarlandı. Stüdyo özellikle, Left 4 Dead evreninde geçen bir şey yapmak için Valve ile iletişime geçti. Telltale Games, oyunun yapısı konusunda kesindi. Şimdiki işlerinden farklı olmayacaktı. Left 4 Dead’in biraz daha mizahi duruşu ve The Walking Dead’in duygusal duruşu göz önüne alındığında çıkacak olan iş ilginç olabilirdi.

Ancak The Walking Dead çizgi romanlarının yazarı Robert Kirkman, esprili şekilde bunu yapmadıkları için memnun olduklarını dile getirdi. Yayınlanan bölümler arasında halen oyuncuların favorisi ilk bölüm gibi gözüküyor. Kısaca sebebini düşünecek olursak, Lee’nin tesadüfen karşılaştığı Clementine’ni babasıymışçasına sahiplenmesi oyuncuların kalbini fethetmişti. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 08:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2022 19:08
Ah be ne güzeldi o ilk sezon ve 5 bölüm.. Lee abim benim, deilkanlı abim..
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Walking Dead aslında Left 4 Dead evreninde geçecekti
İlginizi Çekebilir