The Walking Dead için üçleme film serisi geliyor

Ersin Kılıç 5.11.2018 - 15:50
Başrol oyuncusu şaşırttı

Reytinglerde büyük düşüşü devam eden ve son sezonlarda beklediği çıkışı bir türlü yakalayamayan The Walking Dead için film serisi duyuruldu. Fakat bu film detaylarına geçmeden önce seriyi güncel takip etmeyenler için spoiler, yani keyif kaçırıcı içerik uyarısını yapalım.

The Walking Dead için üçleme film serisi geliyor

Hatırlarsanız bu sezon dizinin en önemli karakterlerinden Rick Grimes ve Maggie Greene'e veda edeceğimizi sezon başında öğrenmiştik. Hatta Rick Grimes'in 5. bölüm itibari ile diziden ayrılacağı da açıklanmıştı. İşte bu 5.bölüm dün gece saatlerinde yayınlandı. Bana sorarsanız serinin en saçma sahnelerinden biri olan attan düşme sahnesi ile birlikte başlayan olaylar silsilesi sonucunda Rick Grimes'e bir nevi veda da etmiş olduk. Köprünün patlamasından sonra karakterin yolu diziden de ayrılmış oldu.

İşte bu açıklamalara rağmen Rick Grimes karakteri için farklı bir duyuru daha geldi. Yapılan bu duyuruya göre Rick'e hayat veren Andrew Lincoln, Walking Dead için yapılan yeni bir üçleme filminde oynayacak. Scott Gimple tarafından kaleme alınan bu üçlemenin hikayeye nasıl bağlayacağı ise henüz belli değil. Gimple yaptığı açıklamada "Rick Grimes'in devam eden hikayesi ile başlayacağımız bu serüvende The Walking Dead evrenini keşfedeceğiz ve geçmişten tanıdık yüzleri de göreceğiz" ifadelerine yer vermiş. 

Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 01:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.11.2018 15:03
isimleri kalın fontta yazmışsınız insan 'spoiler' ı da bi kırmızı ya kalın fontla yazar. uyarıyı okuyamadan spoiler yedik....
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.11.2018 01:21
Andrew Lincoln inanilmaz bir oyuncu ve gercekten Rick Grimes onunla butunlesti. Boyle bir karar vermelerine cok sevindim. Cunku bu adam gercekten daha fazla basariyi hak ediyor bir oyuncu olarak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.11.2018 22:55
Oleeeeeeeeeeeeeeeeyyyy ! Bu adam muhteşem bir oyuncu! Açık ara dizideki en iyi oyuncuydu ve benim için oyunculuk olarak Bryan Cranston'i da (Breaking Bad ) geçmişti. Kesinlikle hakediyor bunu Andrew Lincoln. Çooook sevindim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.11.2018 22:35
Dizide henüz tanınmamış şahıslar tarafından helikopterle kurtarıp götürdüler adamı, ucunu açık bıraktılar ki gelecekte de belki tekrar rol alır diye herhalde...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.11.2018 21:56
pardon spoiler uyarısı vermişsin benim hatam özür dilerim :D o yorumun altına yazacak arkadaşlar bu yorumu da okusun. üst kısmı okumadım cahillik işte :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Walking Dead için üçleme film serisi geliyor
İlginizi Çekebilir