The Walking Dead serisinin final oyunu 14 Ağustos'ta çıkacak

Ahmet Özçilingir 7.06.2018 - 11:24
Clementine, final için geri dönüyor

Telltale Games, The Walking Dead: The Final Season'ın ilk bölümü 14 Ağustos'ta buluşacak. Clementine'ın hikayesi sona mı eriyor?

The Walking Dead: The Final Season çıkış tarihi duyuruldu

Tellltale'nin The Walking Dead serisinin final oyunu The Walking Dead: The Final Season'un ilk bölümü 14 Ağustos'ta yayınlanacak. PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak oyunun Nintendo Switch versiyonunun çıkış tarihi ise henüz bilinmiyor.

Elimizde büyüdü desek pek de yanlış olmaz. Acımasız dünyada hayatta klma savaşını sonuna kadar sürdürmeye kararlı olan Clementine'ın akıbeti ne olacak sorusu, Telltale'nin The Walking Dead oyunu  takipçilerinin kafalarındaki en büyük soru işareti. Yanındaki AJ adlı ufaklığın da tüm sorumluluğunu almış olan Clementine'ın son macerası için Ağustos ayına kadar beklememiz gerekecek. Telltale The Walking Dead: The Final Season'ın çıkış tarihini duyurmasının ardından bir de çıkış frgamanı yayınladı. Yayınlanan fragmanda Clementine yanındaki ufaklığa Lee'den öğrendiği hayatta kalma ilkelerini öğretirken görülüyor. "Peki ben ısırılırsam ne yapacaksın?" sorusuyla biten fragman'dan anladığımız kadarıyla yine dram dolu bir sezon bizi bekliyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 01:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.06.2018 12:35
He bitsinde kurtulak artık rezalet gidiyor zaten.. Ya ilk sezon muhteşemdi ya da diğer sezonlar aşırı kötü diye bize öyle geliyor. Onu çözemedim. Ama bitsin yani final yapın giden gitsin, alayı gitsin vs kalmadı zaten ilgimiz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Walking Dead serisinin final oyunu Ağustos'ta çıkacak
İlginizi Çekebilir