The Walking Dead'in yeni fragmanı malum vedaya hazırlıyor

Ersin Kılıç 13.09.2018 - 17:11
Walking Dead'den yeni bir fragman daha

The Walking Dead'in 9.sezonu için kısa bir fragman daha yayınlandı. Yayınlanan bu fragmanda yeni sahneler bulunuyor ama en dikkat çekici kısmın ise en sona bırakıldığını görüyoruz. Çünkü videonun sonunda Rick Grimes'e veda edeceğimiz bir kez daha vurgulanmış.

The Walking Dead'in 9.sezon fragmanı yayınlandı

Daha önce açıklandığı gibi oyuncunun sözleşme yenilememesi ve seriden ayrılmak istemesi üzerine Rick karakterine bu sezon itibari ile veda edeceğiz. Serinin büyük bir değişime gireceği 9.sezonunun bu yeni fragmanında ayrıca Negan'ın sözleri de dikkat çekiyor. 8.sezondan sonra zaman atlaması olacağı daha önce açıklanmıştı. Dizinin bu yeni fragmanında da tıpkı Comic Con fragmanında olduğu gibi bu zaman atlamasına dair birçok ibare de bulunuyor. 

Shane karakterini de göreceğimiz 9.sezonda ayrıca diziye yeni karakterler de eklenecek. Özellikle Fantastik Canavarlar Nelerdir ve Nerede Bulunurlar? filminde de yer alan Dan Fogler'ın canlandıracağı karakterin önemli olacağı ve diziye iyi bir renk katacağı daha önce açıklanmıştı. 7 Ekim'de geri dönecek dizinin bu yeni fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 02:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2018 23:14
Ee Rick in öleceğni bilip izlemek nasıl keyif verecek nie gizli tutmuyolar yapacanız işi s..
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Walking Dead'in yeni fragmanı malum vedayı işaret ediyor
İlginizi Çekebilir