The Witcher 2. Sezon çekimleri Ağustos ayında yeniden başlıyor

Alparslan Gürlek 23.06.2020 - 13:45
COVID-19 yüzünden durdurulan Witcher 2. Sezon çekimleri yeniden başlıyor. Ağustos ortalarında çekimlere yeniden başlanacağı duyuruldu. Detaylar haberimizde.

Sevilen Netflix dizisi The Witcher için 2. Sezon çekimlerinin başlayacağı tarih belli oldu. The Witcher dizisi resmi Twitter hesabından paylaşılan bir gönderi ile Witcher dizisinin çekimlerinin başlayacağı tarih açıklandı.

The Witcher 2. Sezon çekimleri yeniden başlıyor

Oyunlardan ve kitaplardan büyük bir hayran kitlesi olan The Witcher geçtiğimiz yıl Netflix üzerinden bir dizi olarak yayınlanmaya başlamıştı. İlk sezonu da geçtiğimiz yılın Aralık ayında yayınlandı. Çeşitli eleştiriler aldı fakat dizi genel olarak serinin eski takipçileri ve seriyle yeni tanışan izleyiciler tarafından sevildi. Sevilen Netflix dizisi için 2. Sezon çekimleri başlamıştı, fakat COVID-19 baş gösterince çekimler geçici olarak ertelendi.

Geçtiğimiz haftalarda Birleşik Krallık'ta prodüksiyonların ve stüdyoların tekrar faaliyete geçmeye başladığının haberini vermiştik. Witcher dizisinin de 2. Sezon çekimlerinin başlama ihtimalinden bahsetmiştik. Londra'da çekilen Witcher dizisi de bu iyi haberden nasibini aldı. The Witcher dizisi için açılmış resmi Twitter sayfasından Witcher evrenine yakışır şekilde mizahi ve şiirsel bir gönderiyle çekimlerin tarihi açıklandı. Jaskier'in dilinden yazdıkları twitter gönderisi şu şekildeydi:

The Witcher 2. Sezon çekimleri Ağustos ayında yeniden başlıyor

"I’m dusting off my lute and quill,
I have some news, some mead to spill:
After all the months we’ve been apart
It’s time for production to restart.
The Witcher and his bard – who’s flawless,
Will reunite on set 17 August."

Ana dilinde kafiyeli olan şiiri sizler için dilim döndüğünce yerelleştireyim.

"Udumun ve tüy kalemimin tozunu alıyorum,
Bal likörü tadında yeni haberler biliyorum,
Ayrılığımızdan aylar aylar sonra,
Yeniden başlama zamanı prodüksiyona,
Witcher ve onun ozanı -kusursuz olan,
Yeniden buluşuyor 17 Ağustos'ta"

Witcher dizisi için yapılan bu tatlı açıklamanın ardından 17 Ağustos 2020 tarihinde çekimlere kalındığı yerden devam edileceği duyuruldu. Ancak 2021 yılından önce Witcher'ın 2. Sezonunu beklememiz anlamsız. COVID ortalığı kırıp dökmeden önce bile Witcher 2. Sezon için verdikleri tarih 2021'di, yeni sezon için gelecek erteleme haberlerine hazırlıklı olmakta fayda var. Yine de gönül ister ki mümkün olan en kısa zamanda evimizin neşesi Jaskier ve onun daima koruyup kolladığı(!) Witcher ekranlarımızda olsun. Dizi ile ilgili yeni haberler önümüzdeki yılın başlarında gelmeye başlayacaktır.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.06.2020 16:23
yenefer ve triss oyanayan oyuncular değişse hiç eleştirmeyiz bunu rahat olun.Resmen dizinin notunu 10 üzerinden 5 puan düşürüyorlar.
MK Okuru
MK Okuru 24.06.2020 21:51
Dizi komple çop zaten Cavil tek başına izletti . yennefer oyun ve kitapda tasvir edilmiş olabilir ama en azından dizideki en iyi oyunculardandı.
MK Okuru
MK Okuru 23.06.2020 21:40
Duyar kasma sjw yapıyorlardı karakterleri az kalsın zor döndürdüler 16:23 doğru söylüyor.
MK Okuru
MK Okuru 23.06.2020 18:55
Notu 5 e düşüren tek kişi sensin
Kalan Karakter: 300 Gönder
shehzadeMurat31
shehzadeMurat31 23.06.2020 21:14
ana dilinde kayifeli ne demek?... "kafiyeli" olmasın o?... diziyi sevmiştim gerçekten... ve evet, 10'dan 5'e düşüren gerizekalı bir tek sensin...
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Witcher 2. Sezon çekimleri Ağustos ayında yeniden başlıyor
İlginizi Çekebilir