The Witcher 2.sezon teaser videosu ve WitcherCon duyurusu geldi

Ersin Kılıç 11.06.2021 - 19:46
Çekimleri bir süre önce tamamlanan The Witcher 2.sezon için Netflix Geeked sunumundan kısa bir teaser videosu yayınlandı

The Witcher 2.sezonu için geçtiğimiz dakikalarda kısa bir teaser videosu yayınlandı. Netflix bir duyuru yapmış ve geek odaklı bir sunum gerçekleştireceğini açıkalmıştı. İşte hala devam etmekte olan Netflix Geeked isimli bu etkinlikte daha önce açıklandığı gibi The Witcher 2.sezonundan da kısa bir tanıtım videosu geldi. Bu videonun yanı sıra 9 Temmuz'da Witcher yapımlarına özel bir WitcherCon etkinliğinin düzenleneceği de açıklandı.

The Witcher 2.sezon için kısa bir teaser yayınlandı

Yayınlanan bu teaser videosunun daha çok Ciri karakterine odaklandığını görüyoruz. Ciri'nin eğitiminden de bazı sahneler içeren bu videoda Geralt ya da diğer karakterlere ise yer verilmemiş. Video kısa olsa da bu video içerisinde bir çok teori çıkartılacak ve tabi ki kitap serisi ile kıyaslanacak sahneler bulunuyor.

Bu video dışında 9 Temmuz'da gerçekleşecek bir WitcherCon etkinliği de duyuruldu. Netflix ve CD Projekt Red ortaklığında düzenlenecek olan bu etkinlikte Witcher evreni ile ilgili gelecek yeni içeriklere yer verilecek. Akıllara tabi ki TV dizisi ve Gwent güncellemeleri dışında Witcher 3 yeni nesil sürümü ile birlikte olası yeni oyun duyuruları da geliyor.

The Witcher 2.sezon teaser videosu ve WitcherCon duyurusu geldi

Witcher dizisinin yeni sezonunda; Geralt rolünde Henry Cavill, Yennefer rolünde Anya Chalotra, Ciri rolünde Freya Allan, ve Jaskier rolünde Joey Batey’i izlemeye devam edeceğiz. İkinci sezonunda daha akıcı bir hikaye anlatması beklenen dizinin bu sene sonunda yayınlanması bekleniyor.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 06:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.06.2021 17:43
Dizi çıkar sen 2 günde izlersin yeni sezonun gelmesi 1 yıldan fazla sürer
MK Okuru
MK Okuru 13.06.2021 08:43
Ne olmasını bekliyorsun? Aynı haftamı gelsin. Size oturduğunuz yerden ne kolay geliyor bu işler ya hayret birşeysiniz. Normal dizler gibi her hafta yeni bölüm çekmiyor adamlar. Sezon kaç bölümse tüm bölümleri toplu halde çekiyorlar. Türk dizisi değil bunlar. Anlamadığınız şeylere yorum yapmayın
MK Okuru
MK Okuru 13.06.2021 02:49
2 gunde izlemeyin ozaman adamlar ne yapsin siz izledikden sonra yenisinimi yayinlasinlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
f8r7t
f8r7t 12.06.2021 10:17
Oyundaki>Dizideki
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Witcher 2.sezon teaser videosu ve WitcherCon duyurusu geldi
İlginizi Çekebilir