The Witcher 2: Yeni motor ve dublörler

Sami Türk 18.02.2011 - 14:43
The Witcher 2: Yeni motor ve dublörler


Başarılı yapım The Witcher’ın yeni oyununun geleceği herkesçe bilinen bir gerçek. Yapımın yayımlanan alfa sürümü videosunun altı aylık olduğu ve oyunun son durumunu yansıtmadığı belirtildi. Videodaki rahatsız edici amatör sesler hakkında ikazda bulunan CD Project’ten Tomasz Gop, konuşanların geçici olarak program ekibindeki çalışanlardan seçildiğini belirtti. Yani oyunun bitmiş halinde profesyonel sesler yer alacak.

Videoda da görülen iyileştirilmiş grafikleri The Witcher 2, yeni gelen grafik motoruna borçlu. Yapımda, ilk oyunda kullanılan Aurora motoru yerine CD Project RED’in kendi geliştirdiği bir motor tercih edilmiş. Yeni motorun özelliklerini ve ismini yapımcı, ileriki günlerde açıklayacağını bildirdi.

The Witcher 2’nin çıkış tarihi belirsizliğini korurken yapımcı hâlen oyunu yayımlayacak bir firma arayışında. Görünen o ki ilk oyunun yayıncısı Atari konuyla ilgili görünmüyor. Geliştiriciler The Witcher 2’yi PC yanı sıra konsollara da çıkaracak. Fakat son kararı yine de yeni yayıncı verecek.

KAYNAK
The Witcher 2: Yeni motor ve dublörler
gamestar.de

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 02:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Witcher 2: Yeni motor ve dublörler
İlginizi Çekebilir