The Witcher 3.sezon oyuncuları duyuruldu

Emir Özkayalar 14.04.2022 - 20:31
Netflix’te yayınlanan dizinin resmi twitter hesabından The Witcher 3.sezon oyuncuları duyuruldu.

Netflix’te yayınlanan The Witcher dizisi, resmi twitter hesabından 3.sezonda yer alacak oyuncularını duyurdu. Ancak halen sezonun ne zaman yayınlanacağını belirtmedi. İzleyiciler, seçilen oyunculardan memnun gibi gözüküyor. 

The Witcher 3.sezon oyuncuları duyuruldu 

The Witcher kitaplarından aşina olduğumuz isimleri yeni sezonda görebileceğiz. Dizide, Gallatin karakterini Robbie Amell, Milva karakterini Meng’er Zhang, Prince Radovid karakterini Hugh Skınner ve Mistle karakterini Christelle Elwin canlandıracak. Bunun dışında Henry Cavill’ın bir kez daha Geralt karakterini, Freya Allan’ın Ciri karakterini ve Anya Chalotra’nın Yennefer karakterini canlandıracağı açıklandı. 3.Sezonun yeni karakterlerini tanıtmak gerekirse;

The Witcher 3.sezon oyuncuları duyuruldu

  • Gallatin: Savaşçı olarak doğmuş olan Gallatin, Nilfgaard adına savaşan gerilla Scoia’tael ordusunun liderliğini yapmaktadır. 
  • Milva: Brokilon ormanlarının Dyrads’leri tarafından evlat edinilen bir insandır Milva. Vahşi ve okçuluk yeteneği çok gelişmiştir. 
  • Prince Radovid: Soylu bir playboy olan Radovid, Kral Vizimir’in küçük kardeşidir. Kendisini aniden Redanian istihbaratının içinde bulan Radovid, çekici görüntüsüyle insanları manipüle edebilen bir karakterdir. Kendisi bile siyaset konusunda ne kadar etkili olabileceğini görünce şaşırır. 
  • Mistle: Zenginlerden çalıp çoğunlukla kendi paylarına alan, zaman zaman fakirlere dağıtan The Rats adında bir çetenin üyesidir. İntikamın soğuk rüzgârlarında oldukça sert ve sağlam duran bir karakterdir. 

3.sezonda neleri göreceğiz sorusuna, sezonun sinopsisi ile cevap verebiliriz. Sinopsis ise şöyle;

“Kıtanın hükümdarları, büyücüleri ve canavarları onu yakalamak için adeta yarış içerisindedir. Geralt Cintralı Ciri’yi kaçırır ve saklar. Henüz bir araya gelmiş olan ailesini korumaya kararlıdır. Yennefer onları Ciri’nin kullanılmayan güçleri hakkında daha fazla bilgi edinebileceğini umduğu koruma altındaki Aretuza kalesine götürür. Ancak siyasi yozlaşma, kara büyü ve ihanetle dolu bir savaş alınana kendilerini attıklarından habersizdirler” 

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 13:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2022 19:34
Meksikali muslamn gay ve sosyalist nerede
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.04.2022 23:32
Siyahi: Tamam, Asyalı: Tamam. Görev başarıyla tamamlanmıştır!
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2022 11:01
Irkçılıkla alakası yok. Polonyalı bir yazarın hayalinden kurgulanan bir dizi. Karakterler kitapta açık ten renkli renkli gözlü olarak tasvir edilmiş. Sen gidip elfleri kapkara, bembeyaz fringillayı da zenci yaparsan ortaya böyle zorlama politika esiri bir çorba çıkar.
MK Okuru
MK Okuru 15.04.2022 13:35
Irkçılığa başladınız yine.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Witcher 3.sezon oyuncuları duyuruldu
İlginizi Çekebilir