The Witcher Sezon 3 çekimlerine resmen başlandı

Murathan Özlü 4.04.2022 - 22:45
Netlfix The Witcher Sezon 3'ün çekimlerine resmi olarak başlandığını duyurdu ve Twitter hesaplarından set görüntüleri ve sezon 3'ün özetini paylaştı.

The Witcher sezon 3 çekimlerine resmi olarak başlanmış. Netflix'in ilgiyle izlenen uyarlaması The Witcher'ın ikinci sezonu, pandemi ve çeşitli aksaklıkların ardından Aralık 2021'den yayınlanmıştı. Sezonun finalinde, Ciri'nin ciddi bir tehlike ile karşı karşıya olduğunu öğrenmiştik. The Witcher'ın üçüncü sezon çekimlerinin planlandığını duymuştuk ancak  resmi ağızdan açıklama ilk kez az önce yapıldı.

The Witcher Sezon 3 Nefret Çağı kitabını konu alacak

Netflix'in normalde yapmadığı şekilde yapım aşamasındaki sezonun özetini paylaşmasının ardından elimizdeki bilgiler şöyle.

The Witcher Sezon 3 çekimlerine resmen başlandı
"Geralt, bütün kralların, büyücülerin ve canavarların hedefi haline gelen Cintra'lı Ciri'yi ve ailesini yok etmek isteyenleri korumaya kararıldır. Ciri'nin büyü güçlerini kontrol etmesine yardım etmeye kararlı olan Yennefer ile birlikte Aretuza kalesine gelirler. Ciri'nin kontrol edilemez gücü hakkında daha fazla bilgi sahibi olmayı beklerken kendilerini politik yozlaşma, kara büyü ve ihanetin ortasında bulurlar. Karşı koymak için ellerinden geleni yapmazlarsa bedeli ağır olabilir.

Resmi olarak çekimleri başlayan Witcher dizisinin üçüncü sezonu, kitaplardan Nefret Çağı'nı konu alacak ve yapım ekibinden Steve Gaub'a göre "kesinlikle küçülmeye gidilmeyecek."

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 05:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.04.2022 14:20
Şu Yennefer i oynayan oyuncuyu değiştirin ;lütfen!
Kalan Karakter: 300 Gönder
shehzadeMurat31
shehzadeMurat31 5.04.2022 17:01
bir kere, çeviriyi doğru yapın... son paragrafı niye çevirmediniz?... en doğru çevirisi: " Kıtanın hükümdarları, büyücüleri ve canavarları, onu yakalamak için rekabet ederken, Geralt Ciri'yi saklanmaya götürür ve yeniden biraraya toplanmış ailesini onu yoketmekle tehdit edenlere karşı korumaya kararlıdır.Ciri'nin büyü eğitimiyle emanet edilen Yennefer, onları, kızın kullanılmayan güçleri hakkında daha fazla şey keşfetmeyi umduğu, korunan Aretuza kalesine götürür; bunun yerine, siyasi yozlaşma, kara büyü ve ihanetle dolu bir savaş alanına düştüklerini keşfederler. Savaşmalı, her şeyi sıraya koymalı ya da sonsuza kadar birbirlerini kaybetme riskini almalılar."
MK Okuru
MK Okuru 6.04.2022 01:42
nick efsaneymiş kardeş
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2022 18:12
Tamam hacı herşeyin en doğrusunu sen biliyosun. Bu kadar yazar bilmiyor. Hey Allahım ya. Bi bitmediniz
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2022 17:42
Put everything on the line'ı her şeyi riske atmalı şeklinde çevirebiliriz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Witcher Sezon 3 çekimlerine resmen başlandı
İlginizi Çekebilir