The Witcher 3: Wild Hunt, 5. yılını kutluyor

Alparslan Gürlek 20.05.2020 - 14:34
CD Projekt RED, dün Witcher 3: Wild Hunt oyununun 5. Yılını “The Witcher” resmi YouTube hesabından yayınladığı bir video ile kutladı.

CD Projekt RED, dün Witcher 3 – Wild Hunt oyununun 5. Yılını “The Witcher” resmi YouTube hesabından yayınladığı bir video ile kutladı. Videoda CDPR ekibinden olmayan çok tanıdık yüzler de videoda görüldü. CDPR hayran topluluğuyla ilgilenip, onların da çorbada tuzlarının olmasını istemiş olabilir.

The Witcher 3: Wild Hunt, 5. yılını kutluyor

Oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamamışız! Çıktığı yıl “Game of the Year” seçilen The Witcher 3 – Wild Hunt dün YouTube üzerinden 5. Yıl dönümünü kutladı! Resmi “The Witcher” hesabından yayınlanan videoda, oyunun ana tema müziği sanatçıların evlerinden sergiledikleri performanslar ile tekrar ele alındı

Bu sanatçılar arasından YouTube’da oyun müziklerine cover yapmalarıyla bilinen isimleri de gördük. CD Projekt RED’in kendi ekibi içerisindeki müzisyenlerden de gözümüze çarpanlar oldu.

The Elder Scrolls V: Skyrim ve The Witcher 3: Wild Hunt oyun müziklerine cover yapmalarıyla bilinen ve birbirleriyle sürekli kıyaslanan “Alina Gingertail” ve “Malukah” isimlerini aynı projenin içinde görmek sevenleri için sevindirici oldu.

The Witcher 3: Wild Hunt, 5. yılını kutluyor

Ayrıca Witcher serisinin bütün oyunları, 1 Haziran 2020 tarihine kadar Steam üzerinde büyük indirimde! 5 yaşına giren ve fiyatı 59.99? olan The Witcher 3 – Wild Hunt oyununu 1 Haziran 2020 tarihine kadar 17.99? gibi uygun bir fiyattan alabilirsiniz.

İşte dün “The Witcher” resmi YouTube kanalında paylaşılan “Celebrating the 5th Anniversary of The Witcher 3 - Wild Hunt” videosundaki isimlerin tam listesi. 

Marcin Przybylowicz
Taylor Davis
Gavin Dunne (Miracle of Sound)
Judith de los Santos (Malukah)
Tina Guo
Lukasz Kapuscinski
Alina Gingertail
Natalia Jasinska (Jasinka)

CD Projekt RED, 3 Eylül 2017 tarihinde de “The Witcher” serisinin 10. yaşını hayranlarına mutluluk gözyaşları döktüren bir sinematik video ile aynı kanalda kutlamıştı. 

Üzerinden geçen 5 yılın ardından The Witcher 3 – Wild Hunt oyun camiasında bugün yok olsa yeri doldurulamayacak bir boşluğu dolduruyor. Göz alıcı grafikleri, oyun mekanikleri ve sürükleyici hikayesi ile The Witcher 3 – Wild Hunt, üzerinden 10 yıl daha geçse dahi oyuncuların nezdinde her zaman yılın oyunu kalacak gibi görünüyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 22:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.05.2020 01:28
Covid 19 vesilesi ile ilk defa başladığım seri. 1, 2 derken şu an 3'ün ortalarına yaklaştım. Hikâyesi için bile oynanır. Baştan başlayarak oynadığım için de çok memnunum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2020 20:36
Vay be gözlerim yaşardı lan, 5 yıl olmuş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Witcher 3: Wild Hunt, 5. yılını kutluyor
İlginizi Çekebilir