The Witcher 3: Wild Hunt'tan gelebilecek en kötü haber geldi

Merlinin Kazanı 9.12.2014 - 09:19
Oyunun tam 12 hafta ertelendiği açıklandı!
The Wicther serisinin geliştiricisi CD Project Red, The Witcher 3: Wild Hunt'un Mayıs 2015'e ertelendiğini duyurdu.

Geliştirici ekip, hayranlara yazdığı açık bir mektup ile hem özür diledi hem de yeni tarih olarak 19 Mayıs'ı gösterdi. Bu şekilde oyun tam 12 hafta ertelenmiş oldu.

"Size bir özür borçluyuz. Çıkış tarihini açıklarken biraz basiretsiz ve aceleci davrandık. Gelecekte aynı hatayı yapmamamız için bize büyük bir ders oldu. Wild Hunt'ın bugüne kadar oynadığınız en iyi RPG olmasını istidiğinizi biliyoruz. Bu dileği aklımızda tutarak, sıkı çalışmaya devam ediyoruz. Sizden, bize güvenmeye devam etmenizi ve özürlerimizi kabul etmenizi istiyoruz."

The Witcher 3: Wild Hunt'tan gelebilecek en kötü haber geldi

“The Witcher: Wild Hunt’ ın geliştirmesine başladığımız anda, oyunun çok iddialı bir yapım olacağını biliyorduk. Biz de, oyunun gerçekten görkemli olmasını istedik ve halende sizlere uçsuz bucaksız bir dünyada destansı bir macera ve inanılmaz bir  oyun deneyimi sunmayı amaçlıyoruz."

“The Witcher'ın karmaşıklığı ve Sheer büyüklüğü, oyun üzerinde çok büyük bir etkiye sahip. Çalışmalarımızın sonuna yaklaşırken, halen daha düzeltmemiz gereken bir çok detay olduğunu görüyoruz. Stüdyo tarihimiz için en önemli olan yapım olan The Witcher 3’ü sizlere sunarken, oyunun hatalarını en aza indirgemiş olduğumuzdan ve sizin oyun deneyiminizden hiçbir şekilde ödün vermeyeceğinizden emin olmamız gerekiyor.”

“Bu görüş doğrultusunda, mevcut planlarımızı bazı eklemeler yapmamız gerekti. Herkes büyük fedakarlıklarla, son sürat çalışmasına rağmen, bahsetmiş olduğumuz noktaları tamamlamak için 12 haftaya daha ihtiyaç duymaktayız. Buda oyunun çıkış tarihini 19 Mayıs 2015 olarak değiştirmemizi gerektiriyor.”

“Sizlerden çok özür diliyoruz. Oyunun çıkış tarihini çok çabuk belirlememiz gerekti. Bizim için sizin kalbinizi geri kazanmak çok zor bir sınav olacaktır. Fakat Wild Hunter’ın hayatınızda oynayabileceğiniz en iyi RPGs oyunlarından bir tanesi olmasını istiyoruz ve bunu başarmak için gerçekten çok çalışıyoruz. Tekrardan çok özür dileyerek, sizden bize güvenmenizi istiyoruz.”

Ekibin son derece samimi bir şekilde hayranlarına seslendiği mektubun tamamını buradan okuyabilirsiniz.

Geç olsun, efsanevi olsun diyerekten kötü haberi vermiş olalım.
Yorumlar 32
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 09:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Witcher 3: Wild Hunt'tan gelebilecek en kötü haber geldi
İlginizi Çekebilir