The Witcher’ın ikinci sezonu çekimleri başladı

Batuhan İnce 22.02.2020 - 12:53
The Witcher’ın ikinci sezonu çekimleri bugün itibari ile başladı. Yeni oyuncu kadrosu ile ilgili bilgi verilen dizinin 2021 yılında geri dönmesi bekleniyor.

The Witcher’ın ikinci sezonu çekimleri bugün itibari ile başladı. Netflix hem oyun hem de kitapların hayranlarını mutlu edecek bilgiler paylaştı. Görünüşe göre göre bu sezon dizide çok daha fazla Witcher göreceğiz ve içlerinden bazıları tanıdık yüzler olacak.

Netflix’in The Witcher dizisi aralık ayında izleyicilerle buluşmuştu. Belli başlı oyuncu seçimleri dışında genel hatları ile insanları memnun eden dizi Netflix’in yüzünü güldürmüştü. Henüz yeni bir Game of Thrones kıyaslaması yapılacak konumda değil elbette ama devamı için oldukça umut vadettiği yadsınamazdı. Birkaç ufak detay dışında kitaba oldukça bağlı kalan yapım başrol Henry Cavill sayesinde oyuncuların da gönlünü kazanmıştı. Oyunlarda bağlandığımız Geralt’ın sesini bile bizlere aktarmayı başaran başarılı oyuncu diziyi neredeyse tek başına sırtlamış durumda.

The Witcher ın ikinci sezonu çekimleri başladı

2. Sezon çekimleri başlamadan önce geçtiğimiz hafta ortaya atılan bir sızıntıda Game of Thrones dizisindeki Tormund rolüyle tanıdığımız Kristofer Hivju’nun diziye katılacağı ortaya çıkmıştı. Hivju’nun tenha bir malikanede yaşayan lanetli bir aristokrat olan Nivellen karakterini canlandıracak.

Geçtiğimiz haftalarda Lambert karakterini de Peaky Blinders’dan tanıdığımız Paul Bullion’ın canlandıracağı açıklanmıştı. Oyunu oynayanların oldukça aşina olacağı bu Witcher, birinci oyunda ve üçüncü oyunda karşımıza çıkmıştı. Geralt’ın çok eski bir arkadaşı olan bir başka Witcher, Eskel rolünde ise Thue Ersted Rasmussen’ı izleyeceğiz.

Yasen Atour’un da Coen rolünde oynayacağı kesinleşti. Elflerin Kanı kitabında gördüğümüz bu karakter Ciri’yi Kaer Morhen’de eğiten bir dövüş ustasıydı. Son Dilek romanında karşımıza çıkan Vereena karakterini de Agnes Bjorn canlandıracak.

Vesemir karakteri için henüz bilgi vermekten kaçınan Netflix’in geçtiğimiz günlerde bu rol için Mark Hamill’e teklif götürdüğü biliniyor. Hamill, daha önce yaptığı bir açıklamada olaydan hiçbir şekilde haberdar olmadığını, ancak bu rolü canlandırması gereken tek kişinin kendisi olduğunu söylemişti. Mark Hamill’in Netflix’in teklifine nasıl bir yanıt verdiği henüz bilinmiyor. Netflix daha önce Vesemir rolü için Mads Mikkelsen ve Micheal Keaton ile görüşmüş, ancak olumsuz bir cevap almıştı. Mads Mikkelsen daha önce hayranlar tarafından Gealt rolü için de çok istenen isimlerden biriydi.

Duyurusu yapılan tüm oyunculara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

-Yasen Atour - Coen
-Agnes Bjorn - Vereena
-Paul Bullion - Lambert
-Kristofer Hivju - Nivellen
-Thue Ersted Rasmussen - Eskel
-Aisha Fabienne Ross - Lydia
-Mecia Simson – Francesca

The Witcher’ın ikinci sezonu 2021’in ilk yarısında yayınlanacak. İlk sezonu izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 02:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
shehzadeMurat31
shehzadeMurat31 22.02.2020 17:00
Geralt rolüne Henry Cavill'in uygun görülmesi, ilk sezonda ne kadar doğru bir karar olduğunu gösterdi... Mads Mikkelsen Geralt rolü için uygun birisi değil...Geralt dışında, Yennefer'ı da çok sevmiştim...Ciri için diyebileceğim şey, " DC Titans" adlı dizideki Rachel'ın çakması olmuş... ayrıca, Game Of Thrones başka bir dizi, bu başka bir dizi... kıyaslama bile kabul edilemez...1 senemiz daha var... beklemeye değer...
MK Okuru
MK Okuru 23.02.2020 22:36
Bu dizi Got la tabiki kıyaslanamaz çünkü rezalet ötesi bir ilk sezon du ikinci sezon umarım okadar rezalet olmaz bu kadar kelime bile fazla bu dizi için.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Witcher’ın ikinci sezonu çekimleri başladı
İlginizi Çekebilir