Tormund, Witcher dizisine mi katılıyor?

Ersin Kılıç 10.02.2020 - 15:39
Game of Thrones'un sevilen karakterlerinden Tormund Giantsbane karakterine hayat veren Kristofer Hivju'nun The Witcher dizisine katılabileceği rapor edildi

Game of Thrones dizisinin en sevilen karakterlerinden biri olan Tormund, Witcher dizisine mi katılıyor? 2.sezonu bu yıl içerisinde yayınlanacak The Witcher dizisi için yeni oyuncu haberleri gelmeye devam ediyor.

Tormund, Witcher dizisine mi katılıyor?

Son olarak dizinin 2.sezonu için bir oyuncu haberi gelmiş Carmel Laniado'nun The Witcher kadrosuna katıldığı resmi olarak açıklanmıştı. Daha önce Dolittle filminde Lady Rose karakterine hayat veren Laniado'nun Violet isimli bir karakteri canlandıracağı açıklanmıştı. "Tuhaf ve bir o kadar da eğlenceli gözüken fakat akıllı ve sadist yönünü saklayan genç bir kız" olarak tanımlanan Violet'in dizide nasıl bir öneme sahip olacağı henüz bilinmiyor. Kitapta böyle bir karakterin bulunmaması dizinin 2.sezonunda gözükecek olan bu karakteri daha da gizemli bir yapıya sokmuş durumda.

Tormund, Witcher dizisine mi katılıyor?

Violet karakteri dışında The Witcher dizisi için bir diğer oyuncu haberi ise başta da belirttiğimiz gibi Kristofer Hivju için geldi. henüz yapım tarafında bu oyuncu için bir doğrulama olmasa da Screen Rant haberine göre Tormund'un, dizinin kadrosuna katılma ihtimali oldukça yüksek.

Kitapların yazarı dizi hakkında ne demişti?

Son olarak Witcher kitaplarının yazarlığını yapan Andrzej Sapkowski, uzun süre devam etmesi planlanan Witcher dizisi ve oyunları hakkında şu açıklamayı yapmıştı.

"Çocukluğumdan beri poker haricinde herhangi bir oyun oynamadım. Basitçe söylemek gerekirse video oyunları bana göre değil, eğlence için kitapları daha çok tercih ediyorum. Bence dizi ve oyunların hiçbiri kıyaslanamaz. Konuya yaklaşım, yapım aşamaları ve objektifte çok farklılar. Her ikisinin de avantajları ve dezavantajları olsa da carbonara soslu makarna ile bir bisikleti kıyaslayamazsınız. Çok fazla ve çok uzun süre çalışmayı sevmiyorum. Hayat temelde boktan. Beklentilerinizi düşük tutmak en iyisi. Böylelikle belki de hoş bir sürpriz ile karşılaşmış olacaksınız"

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tormund, Witcher dizisine mi katılıyor?
İlginizi Çekebilir