The Witcher: Nightmare of the Wolf'tan yeni fragman geldi

Eren Eroğlu 11.08.2021 - 13:51
Netflix için hazırlanan bir Witcher anime filmi olan The Witcher: Nightmare of the Wolf'tan yepyeni bir fragman yayımlandı.

Geçtiğimiz haftalarda düzenlenmiş olan bir WitcherCon etkinliğinde, Netflix için hazırlanmakta olan The Witcher: Nightmare of the Wolf'un ilk fragmanı ve çıkış tarihi belli olmuştu. Gösterilmiş olan ilk fragman ile Witcher evreninde oldukça önemli bir unsur olan madalyon ağacını görmüş ve anime filminde yer alacağını öğrenmiştik. 9 Ağustos'ta yayımlanmış olan yeni fragman ise filmde, Witcherların üretilişinin ve meşhur Kaer Morhen saldırısının yer alacağını gösteriyor.

The Witcher: Nightmare of the Wolf'tan yeni fragman geldi

Vesemir'in gençliğini konu alacak olan anime filmi, Witcher evreninde oldukça önemli olan bir hikayeyi işleyecek gibi gözüküyor. Yayımlanmış olan fragmanda Witcher okullarında hâlâ Witcher üretiminin devam ettiğine ve adayların ot sınavına tabi tutulduğuna şahit oluyoruz. Çıkış tarihi 23 Ağustos 2021 olarak açıklanan The Witcher: Nightmare of the Wolf anime filmi sayesinde, Witcherların daha yaygın olduğu bir dönemi görebilir ve hatta Kurt Okuluna detaylıca göz atma şansını elde edebiliriz.

The Witcher: Nightmare of the Wolf'tan yeni fragman geldi

Ayrıca fragmanın sonlarına doğru söylenmiş olan ''İnsanların bizi avlamasını engelleyen tek şey, avladığımız daha korkunç yaratıklar'' cümlesinden, Kurt Okulu Witcherlarının kalesi olan Kaer Morhen'e yapılmış olan saldırıyı görme şansımızın oldukça yüksek olduğunu çıkarabiliriz. Witcherların ne kadar kötü olduğuyla ilgili başkaları tarafından doldurulmuş olan cahil halkın silahlanıp, Kaer Morhen'e saldırmış olduğu saldırıdan kurtulan neredeyse tek Witcher olan Vesemir'in hikayesini daha detaylı bir şekilde görmek, Witcher hayranları için oldukça ilgi çekici olacaktır.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 17:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.08.2021 07:47
Bu fragman daha güzel olmuş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Witcher: Nightmare of the Wolf'tan yeni fragman geldi
İlginizi Çekebilir