The Witcher Remake'de Önemli Güncellemeler

Tunay Şahin 31.01.2024 - 19:25
The Witcher Remake, 2007 tarihli orijinal oyunun yeniden yorumlanmasıyla geliyor. Eskimiş ve karmaşık bölümler güncellenirken, serinin özünü koruyacak.

The Witcher Remake projesinin lideri Jakub Rokosz, oyunun eskimiş ve karmaşık görünen kısımlarının geliştirileceğini açıkladı. 2007 tarihli orijinal oyunun yeniden yorumlanacak olan bu versiyonu, CD Projekt Red'in kült klasiği serisinin daha modern bir versiyonunu sunacak.

The Witcher Remake'de Önemli Güncellemeler Olacak

Fool's Theory tarafından yönetilen The Witcher Remake, eski CD Projekt Red üyeleri tarafından geliştiriliyor. CEO Jakub Rokosz, projenin The Witcher destanını tamamlama şansı olduğunu ifade ediyor. Ayrıca, oyunun Cyberpunk 2077'nin devamı ve The Witcher serisinin bir sonraki girişi üzerinde çalışan ekipler tarafından destekleneceği belirtiliyor.

The Witcher Remake'de Önemli Güncellemeler Olacak

GamesRadar'ın Edge ile yaptığı röportajda Jakub Rokosz, oyunun her yönünü değerlendireceklerini belirtti. Rokosz, Geralt'ın romantik maceralarında yer alan ve tartışmalı olan "seks kartlarının" oyundan çıkarılacağını doğruladı. Bununla birlikte, The Witcher'ın zamanlamaya dayalı dövüş sistemini de güncellemeyi umduklarını ekledi.

Rokosz, "Oyunun kötü ve modası geçmiş bölümlerini dürüst bir analizle belirleyeceğiz" diye vurguladı. Yine de, oyunun "muhafaza edilmesi gereken harika kısımlarını" da göz ardı etmeyeceklerini söyledi. Bu, The Witcher'ın hikayesinin acımasız tonunu ve serinin temel öğelerini koruma niyetini gösteriyor.

Yenileme sürecinde, orijinal oyundaki eskimiş alanlar daha modern keşif kurallarına uygun hale getirilecek. The Witcher 3: Wild Hunt'taki açık dünyaya benzer şekilde, garip yükleme ekranlarına daha az dayanacak bir düzen oluşturulacak. Ancak, The Witcher Remake ve bir sonraki Witcher oyununun aynı temel teknolojiyi kullanacağı için, hayranların bir sonraki oyunun çıkışını beklemeleri gerekecek. Her iki projenin de çıkış tarihleri henüz açıklanmadı.

Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 12:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.02.2024 10:33
Witcher 4 ve 5 gelsin istiyorum sonrada 6 ama en önemlisi her yıl bir tane yeni Witcher serisi çıksın istiyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.01.2024 19:35
Dünyanın en owerrated oyunu.Vuruş hissi sıfır yaratıklae oynanabilirlik sıfır.Hikayesi iyi diyorlar hikaye istesem sefilleri okurdum.Türkçe olduğu halde tek paragrafını oynama gereği duymadım.Hele şu kurbağa prens kısmı tek kelimeyle iğrençti
MK Okuru
MK Okuru 1.02.2024 23:56
Sacma yorum, Witcher 3 türünün en iyilerinden belkide en iyisi.RPG sinifinda Geralt gibi karakter yok,haritasi sehirleri atmospheri...grafi bile okadar eski oldu Halde hala iyi. Event dövüs systemi orta seviye ama yine cikti zamanlar ve Skyrim gibi oyunla kiyasada cok iyi.
babayaro
babayaro 1.02.2024 18:54
imza kaşe mühür. en overrated ı mıdır tartışılır ama seri komple en abartılanlarından kesinlikle
MK Okuru
MK Okuru 1.02.2024 18:48
Sefilleri okumayı düşünüyordum, bu sefil yorumdan sonra gerek kalmadı :)
MK Okuru
MK Okuru 1.02.2024 13:16
“Hikaye istesem sefiller okurum”
Buna gerçekten güldüm.
O zaman niye hikaye tabanlı oyuna yorum yapıyorsun?
Gidip online oyun oynayabilirsin zorla hikayeli oyun oynatan yok.
MK Okuru
MK Okuru 31.01.2024 23:44
sen ne anlatıyorsun be abla? gözünü seveyim be abi...
MK Okuru
MK Okuru 31.01.2024 23:39
Eksikleri gidererek tekrar çıkacak , yorumunuz cidden gereksiz eleştiri içeriyor. CD Projekt Red'in ilk oyunlarından biriydi, gayet de güzel ve dönemine göre oynanabilir. Sizin bakış açınıza göre Doom dünyanın en kötü oyunu çünkü eski. Bazı şeyler dönemine göre yargılanır, siz Sefillerden devam :)
MK Okuru
MK Okuru 31.01.2024 21:21
Hikayenin nasıl kurgulandığı önemli. Bu seride çok güzel kurgulayıp sunuyorlar. Bu Türkçe değil zaten, 2. oyuna çıkışından sonra eklendi, 3. oyun Türkçe dil destekli yayınlandı. Sende kendince haklısın, aradığını bulamamışsın, kurbağan prens olmamış. Ama owerrated değil, hatta daha çok övmek lazım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.02.2024 09:18
Rpg anlamında dragon age origins'den sonra çıkmış en iyi yapımdı The Witcher oyunu. Dönemim en iyi hikaye anlatan ve oynabilirlik adına bir mihenk taşı görevi gördü oyun. Tek paragrafı zaten oynamazsın bu oyunun çünkü bu oyun kafa isteyen bir oyundu. Rpg öpelerinin yanında strateji yapabilmen lazım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Witcher Remake'de Önemli Güncellemeler
İlginizi Çekebilir