The Witcher Ronin için Kickstarter kampanyası başlatıldı

Murathan Özlü 9.09.2021 - 20:17
CD Projekt Red, Witcher'ın manga uyarlaması The Witcher Ronin için Kickstater'da kampanya başlattı, ama pek tahmin ettiğiniz sebepten değil.

Geçtiğimiz Temmuz ayında gerçekleşen Witchercon'un süpriz haberlerinden biri, Witcher'ın manga uyarlaması The Witcher Ronin'in yolda olduğunun duyurulmasıydı.

Japon kültürünün ikonik canavarlarını Geralt'ın karşısına koyacak olan "What If" yapımı için CDPR bir Kickstarter sayfası açtı. Firma, The Witcher: Ronin Kickstarter sayfasına bağış yapan kişilere, özel bir basılı çizgi roman kopyası verilecek.

The Witcher Ronin Kickstarter bağışçılarına özel basım gönderilecek

CDPR, Kickstarter sayfasında, Witcher mangasının içeriğine dair şu ifadelere yer verildi:

" The Witcher: Ronin, yaklaşık 100 sayfalık 4 kısımdan oluşacak. Geralt'ın çeşitli ipuçlarının peşinde ilerlediği, canavarlar ile savaştığı ve zor ahlaki seçimler ile karşılaşacağı bu çizgi roman baştan sona renkli olacak. Ana hikayeye ek  olarak, her biri yaklaşık 15 sayfadan oluşan, Geralt'ın bulunduğu bu gizemli Ronin dünyasını açıklayacak 3 adet kısa hikaye yazdık.

Bu öykülere ek olarak,  manganın arkasındaki isimlerin yorumlarının, erken taslak çizimlerinin ve gizemli Ronin dünyasını yaratırken yararlandığımız mitolojik arkaplanın anlatıldığı özel bir basım bulunuyor."

The Witcher Ronin

İşte bahsi geçen bu özel basım, Kickstarter bağışçılarına özel olacak. 35 Euro ( yaklaşık 350 TL) olan başlangıç paketi, manga yayınlandığında elinize geçecek özel basım ve kartpostal, 50 Euro değerindeki (yaklaşık 500 TL) "Özel Basım" ise özel bir poster ile geliyor. 150 Euro ve 1050 Euro değerindeki, sınırlı sayıdaki versiyonlar çoktan satılmış durumda.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 18:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Witcher Ronin için Kickstarter kampanyası başlatıldı
İlginizi Çekebilir