The Witcher sezon 3 çekimleri tamamlandı

Murathan Özlü 13.09.2022 - 18:11
Covid nedeniyle duraklatılan The Witcher sezon 3 çekimleri sonunda tamamlandı, ancak dizinin bu sene çıkması pek mümkün gözükmüyor

The Witcher sezon 3 çekimleri tamamlandı. Eurogamer, henüz duyurulmayan haberi bir sızıntı sayesinde fark etmiş. Geralt'ı canlandıran Henry Cavill'in sezon 3'ün çekimlerinin tamamlanmasının ardından dizi ekibine yayınladığı teşekkür mesajı dizinin hayran sayfaları tarafından paylaşılmış. Cavill mesajda ekip üyelerine teşekkür ediyor ve dinlenmeyi hak ettiklerini söylüyor.

The Witcher sezon 3 çekimleri bitti, dizinin yayınlanma tarihi henüz duyurulmadı

Tabi çekimlerin tamamlanmış olması dizinin yarın vizyona gireceği anlamına gelmiyor. Tamamlanan çekimlerin düzenlenmesi ve özel efektlerin eklenmesi başlı başına uzun bir süreç.  Zaten bu yüzden Netflix sezon 3'ün çıkış tarihini resmen açıklamamış ancak  Nisan ayında sezonun özetini yayınlamıştı.

The Witcher sezon 3 çekimleri
The Witcher sezonları arasında 2 senelik boşluk olmuştu. Tabi bunun asıl sebebi pandemiydi. Dizin ilk sezonu 2019 sonunda, ikinci sezonu ise 2021 sonunda yayınlanmıştı. Ardından tekrar patlak veren pandemi sebebiyle bu yaz, The Witcher 3. sezon çekimlerinin Covid nedeniyle duraksadığı belirtilmişti.  Bu yüzden The Witcher sezon 3'ün 2023 yılında yayınlanması bekleniyor. Ancak bu sefer 2023 sonuna kalmayabilir.

The Witcher dizisinin ilk iki sezonu The Last Wish ve Blood of Elves öykülerini uyarlamıştı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 17:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2022 23:09
İlk sezon sonrasında biraz ümidim vardı ama ikinci sezon berbat ötesiydi
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Witcher sezon 3 çekimleri tamamlandı
İlginizi Çekebilir