The Witcher'ın ikinci sezonu COVID-19 engeline takıldı

Özgür Deveci 9.11.2020 - 10:25
Andrzej Sapkowski'nin aynı adlı kitap serisinden uyarlanan Netflix dizisi The Witcher'ın prodüksiyon aşaması pozitif vakalardan dolayı durduruldu.

Andrzej Sapkowski'nin aynı adlı kitap serisinden uyarlanan Netflix dizisi The Witcher'ın prodüksiyon aşaması pozitif vakalardan dolayı durduruldu. Sette çalışan dört ekip üyesinin koronavirüs testi, dün itibariyle pozitif çıktı. Bunun üzerine Netflix tarafından yapılan açıklamada dizinin prodüksiyonunda yer alan herkesin izole bir şekilde test olacağı belirtildi. Testi pozitif çıkan çalışanlar, dizinin başrol oyuncuları arasında değil ve şu anda karantina altında tutuluyorlar.

The Witcher'ın ikinci sezonu Londra'nın batısında bulunan Arborfield stüdyolarında çekiliyor. Netflix, güvenli bir ortam sağlandıktan sonra prodüksiyona devam edeceğini açıkladı. Dizinin yapım aşaması geçtiğimiz Mart ayında Nivellen karakterine hayat veren aktör Kristofer Hivju'nun pozitif çıkmasıyla durdurulmuştu. Dizinin çalışanları, İngiltere'nin COVID-19 protokollerine uygun olarak Ağustos ayının ortasına kadar sete geri dönmedi.

The Witcher'ın ikinci sezonu COVID-19 engeline takıldı

The Witcher'ın ikinci sezonu COVID-19 engeline takıldı

Netflix'in en çok izlenen dizilerinden biri haline gelen yapım, birbirlerine kaderleriyle bağlı olan Geralt of Rivia ve Ciri'nin efsanesini konu alıyor. Mutasyona uğramış bir canavar avcısı olan Rivyalı Geralt, insanların çoğunlukla yaratıklardan daha uğursuz olduğu, karmaşa içindeki bir dünyada kaderine doğru yol alıyor. Dizinin ilk sezonu 20 Aralık 2019 tarihinde yayınlanmıştı ve daha ilk sezon yayınlanmadan ikinci sezon onayını almıştı.

Dizinin oyuncu kadrosunda Henry Cavill (Geralt of Rivia), Freya Allen (Ciri), Eamon Farren (Cahir Mawr Dyffryn), Anya Chalotra (Yennefer of Vengerberg), Joey Batey (Jaskier), MyAnna Buring (Tissaia de Vries), Royce Pierreson (Istredd), Mimi Ndiweni (Fringilla Vigo), Wilson Radjou (Pujalte Dara), Anna Shaffer (Triss Merigold) ve Mahesh Jadu (Vilgefortz of Roggeveen) gibi başarılı isimler yer alıyor.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 14:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.11.2020 12:25
Koronadan bağımsız olarak, zaten çıkış süresi yakın değildi. Neden, özellikle yabancılarda, bir diziyi çekmek bu kadar uzun sürüyor. Son yıllarda denk geldim buna. Onu dışında Supernatural, Person Of İntereset gibi daha sayacağımız birçok dizide bu tür şeylerle karşılaşmadım.
MK Okuru
MK Okuru 12.11.2020 22:10
Witcher zaten çok büyük bütçeli, şimdilik onu geçelim. Bir 20-24 bölümlük dizileri var bir de 8-13 bölümlük diziler. Bu 8-13 bölümlük diziler hem senaryo, hem yönetmenlik açısından çok daha özenli ve kaliteli dizilerdir. En iyi diziler hep böyledir. Saydıkların daha az özen gösterilen diziler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.11.2020 10:15
Çok aceleye getiriyorlar adam gibi yapsınlar ilk sezon da tek iyi kısım ilk bölümdeki kılıç kavgasıydı onun hatrına tüm kısımları geçe geçe izleyebildim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.11.2020 14:13
Zaten 2022 de cikacakti 2023 olsa ne fark eder.
MK Okuru
MK Okuru 10.11.2020 10:28
Aslında 2021'in başları gibi düşünülüyordu, muhtemelen sonlarında çıkar yine.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Witcher'ın ikinci sezonu COVID-19 engeline takıldı
İlginizi Çekebilir