The World Ends With You animesi 9 Nisan'da yayınlanacak

Ersin Kılıç 8.02.2021 - 10:55
Square Enix firmasının aynı isimli oyunundan uyarlanan The World Ends With You animesi için yeni fragmanla birlikte yayın tarihi de açıklandı

Geçtiğimiz yaz aylarında duyurusu ile karşılaştığımız The World Ends With You animesinin yayın tarihi ile birlikte yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı. Square Enix'in aynı isimli oyunundan uyarlanan The World Ends With You The Animation, 9 Nisan'da Japonya'da yayınlanacak. Oyunu ile benzer çizim tarzına sahip olan animenin batıya ne zaman geleceği ve hangi platformda yayınlanacağı ise henüz belli değil.

The World Ends With You animesi 9 Nisan'da yayınlanacak

İlk olarak Nintendo DS için 2007 yılında çıkan The World Ends With You, sonrasında mobil platformlar ile birlikte Nintendo Switch için de çıkmıştı. Hem karakter tasarımları hem de farklı hikayesi ile klasik JRPG oyunlarından sıyrılan yapım, büyük bir hayran kitlesine de sahip. Tokyo'nun Shibuya bölgesine benzeyen fantastik bir dünyada geçen oyunda reaper isimli varlıkların oynadığı bir oyunda sıkışan Neku Sakuraba isimli karakterin hikayesine tanıklık ediyorduk. Animasyon fragmanına baktığımızda da hikayenin oyun ile paralel bir yapıda olduğunu kestirebiliyoruz. Tabi Sakuraba'ya bu macerasında Misaki, Bito, Rhyme ve Kiryu gibi oyundan aşina olduğumuz karakterler de eşlik edecek. Yeri gelmişken oyunun özellikle karakter tasarımı ve animasyon konusunda birçok ödülü de bulunuyor.

Square Enix'in en deneyimli isimlerinden biri olan Tetsuya Nomura dışında Takeharu Ishimoto'nun da projede aktif olarak yer alacağını görüyoruz. Ayrıca oyunda çalışan birçok ismin de bu animasyon projesine destek vereceği belirtilmiş. Yayınlanan bu fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 00:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.02.2021 10:50
The World Ends With You animesi 9 Nisan'da yayınlanacak. Şu cümleyi haberde beşyüz defa yazınca elinize ne geçiyor??
Kalan Karakter: 300 Gönder
The World Ends With You animesi 9 Nisan'da yayınlanacak
İlginizi Çekebilir