This is Football 2003

Umut Ersaraç 3.06.2010 - 12:31
Hile Kodları
Kendi yaptığınız takımlarda maksimum yetenek için - Ana menüye gidin ve sırasıyla Yukarı, Yukarı, R1, L2, Yukarı, L1 tuşlarına basın. Eğer bir ses gelirse kodu doğru girmişsiniz demektir. Hile pasif hale getirmek için aynısını tekrar yapın.

Bir sezonluğuna maksimum para için - Ana menüye gidin ve sırasıyla Yukarı, Yukarı, Aşağı, Sol, Sağ, L1 tuşlarına basın. Eğer bir ses gelirse kodu doğru girmişsiniz demektir. Hile pasif hale getirmek için aynısını tekrar yapın.

Bütün sezonlarda maksimum para için - Ana menüye gidin ve sırasıyla Sağ, Sağ, Sol, Yukarı, Yukarı, Yukarı tuşlarına basın. Eğer bir ses gelirse kodu doğru girmişsiniz demektir. Hile pasif hale getirmek için aynısını tekrar yapın.

Oyunu yapanların isimlerini görmek için - Ana menüdeyken sırasıyla L2, L1, L1, L2, L2, L2 tuşlarına basın. Eğer bir ses gelirse kodu doğru girmişsiniz demektir.

Çiflik sesleri için - Ana menüdeyken sırasıyla L1, L1, R2, Yukarı, Aşağı, Sağ tuşlarına basın. Eğer bir ses gelirse kodu doğru girmişsiniz demektir.

Hızlı spikerler için - Ana menüdeyken L2, R2, R1, R2, L2, R2 tuşlarına basın. Eğer bir ses gelirse kodu doğru girmişsiniz demektir. Hile pasif hale getirmek için aynısını tekrar yapın.

Çeşitli Videolar için - Ana menüdeyken L2, L1, L1, L1, L2, L2 tuşlarına basın.

Gelişmiş takımlar için - Ana menüydeyken sırasıyla R2, L1, L1, Yukarı, Yukarı tuşlarına basın. Eğer bir ses gelirse kodu doğru girmişsiniz demektir.
This is Football 2003
İlginizi Çekebilir