This War of Mine: Little Ones’tan Etkileyici Bir Video Geldi!

Deniz Aslan 3.12.2015 - 13:34
Savaşın insanlar üzerindeki psikolojik çöküşü en iyi yansıtan, This War of Mine 29 Ocak’ta konsol için çıkışını gerçekleştirecek. Bugün oyunun geliştirici ekibi 11 Bit Studios’tan Pawel Miechowski, konsol sürümüne ait etkileyici bir video paylaştı.

Pawel Miechowski’nin bugün oyunculara paylaştığı video etkileyici sözlerle oyunculara  This War of Mine’ın acımasız atmosferini çok iyi yansıtıyor. Pawel Miechowski’nin  bugün paylaştığı video daki bahsetiğimiz giriş bölümü ise şöyle:

“Hayat sabahın kalabalığı arasında sıkışıp kalmakta, ofisteki lanet olasıcılarla uğraşmaktan, haftanın beş günü trafikte sıkışmaktan, yeni çıkan olmazsa olmaz ürüne para saymaktan, günün sonunda ufaklığın hiç bir sebep olmadan nefret etmesinden ibarettir. Keşke benim de böyle sorunlarım olsa “ diye devam eden video, This War of Mine’ın atmosferini rahatlıkla açıklamış durumda. Ayrıca video sadece bunlarla ibaret değil. Bugün yayınlanan video ile birlikte konsol dünyasına merheba diyecek, This War of Mine: Little Ones’a ait yeni içerikleri ve detayları görebilirsiniz.

Tekrar hatırlatacak olursak, This War of Mine: Little Ones 29 Ocak 2016’da konsol için çıkışını gerçekleştirecek. Ayrıca Pawel Miechowski’nin bugün yayınladığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 09:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
This War of Mine: Little Ones’tan  Etkileyici Bir Video Geldi!
İlginizi Çekebilir