Thor: Love and Thunder filmi için yeni bir fragman

Ersin Kılıç 21.06.2022 - 13:40
Ünlü oyuncu Chris Hemsworth'u bir kez daha yıldırım tanrısı rolünde izleyeceğimiz Thor: Love and Thunder filmi için yeni bir fragman daha yayınlandı.

8 Temmuz 2022'de gösterime girecek olan Thor: Love and Thunder filmi için yeni bir fragman daha yayınlandı. Yayınlanan son fragmanda Gorr the God Butcher karakterini ilk defa görmüştük. Bu yeni fragmanda ise benzer sahnelerin yanı sıra yeni sahneleri görüyor ve filmin daha çok esprili tarafında odaklandığına şahit oluyoruz.

Açıkçası Thor: Ragnarok filmi aksiyon ve espri konusunda çizgiyi bir nevi çizmeyi başarmıştı fakat bu filmde nedense bu esprili tarafa çok daha fazla odaklanıldığını görüyoruz. Bu da filmle ilgili beklentilerimi ve heyecanımı düşüren en önemli faktörler arasında yer alıyor. Umarım bu çizgi sert bir şekilde çizilir ve Gorr karakteri odağında güzel bir Marvel filmi izleriz. Filmin bu yeni fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Thor: Love and Thunder filmi için yeni fragman geldi

Filmde Tanrı Kasabı Gorr karakteri ünlü oyuncu Christian Bale tarafından canlandırıyor. Yayınlanan yeni fragmanda da bu karaktere yer verildiğini ve bazı aksiyon sahnelerini görüyoruz. Hem Valkyre hem de Thor ile kapışma sahneleri olacak gibi duruyor. Bu fragman dışında Disney tarafından verilen film bilgisine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Thor: Love and Thunder filmi için yeni bir fragman

Mavel Studios’tan Thor: Love and Thunder’ın ilk fragmanı geldi ve Şimşek tanrısını nelerin beklediğine dair uzun zamandır beklenen ipuçları veriyor.Thor daha önce hiç içinde bulunmadığı bir halde buluyor kendisini “iç huzurunu” aramaya çıkıyor. Fakat bu arayış macerası Tanrı Kasabı Gorr olarak bilinen galaktik bir katil tarafından yarıda kesiliyor. Bu tehdite karşı Thor, Kral Valkyrie (Tessa Thompson) , Korg (Taika Waititi) ve eski kız arkadaşı ki – şaşırtıcı bir şekilde Thor’un büyülü çekicini kullanan- Jane Foster’ın (Natalie Portman) yardımını istiyor.

Ekip, Tanrı Kasabı’nı durdurmak için çok fazla zaman kaybetmeden kozmik bir maceraya atılıyorlar. Merakla beklenen filmin afişi aşağıda sizler için paylaştık. Eğer fragmanı izlemediyseniz de mutlaka izlemenizi tavsiye ediyoruz. Thor: Love and Thunder 8 Temmuz 2022'de sinemalarda olacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 21:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.06.2022 00:26
Marvel Hulku, shrek yaptı! Thoru şebek!
MK Okuru
MK Okuru 22.06.2022 08:47
süper yorum , marvel heroları şebekleştirmeye çalışıyor , dc ise tam tersini karanlık yapmaya çalışıyor heralde marvel artık ben paramı kazandım sıra sende dc demek istiyor heralde :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Thor: Love and Thunder filmi için yeni bir fragman
İlginizi Çekebilir