Thor: Love and Thunder filminden Christian Bale fotoğrafları geldi

Ersin Kılıç 4.08.2021 - 15:38
Thor: Love and Thunder filminden kamera arkası fotoğrafları geldi. Görselerde Christian Bale'ın canlandırdığı Gorr the God Butcher yer alıyor.

Marvel Sinematik Evreni yeni fazının önemli filmlerinden biri olan Thor: Love and Thunder filminden kamera arkası fotoğrafları ortaya çıktı. Son olarak çekimleri tamamlandığı belirtilen filmin bu set arkası fotoğraflarında ünlü oyuncu Christian Bale'in canlandırmış olduğu Gorr the God Butcher karakterine yer verildiğini görüyoruz. Gorr the God Butcher daha önce açıklandığı ve zaten çizgi romanlardan da bildiğimiz üzere filmin kötü karakterlerinden biri olarak karşımıza çıkacak.

Thor: Love and Thunder filminden Christian Bale'li set arkası fotoğrafları geldi

Thor: Love and Thunder filminden Christian Bale fotoğrafları geldi

Chris Hemsworth'u bir kez daha Thor rolü ile izleyeceğimiz yeni filmde oldukça zengin bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Thor: Ragnarok filminde olduğu gibi Taika Waititi tarafından yönetilen filmin bu kadrosu içerisinde yer alan en önemli isimlerden birisi de ünlü oyuncu Christian Bale olacak. Daha önce oldukça önemli projelerde çalışan bale, bu filmde Gorr the God Butcher karakterine hayat verecek. 

Henüz filmdeki amacı hakkında bir bilgi sahibi olmasak da Gorr, Tanrı katili olarak bilinen bir karakter. Tanrılara sıkı sıkıya inanan bir medeniyette yaşayan Gorr, ailesinin ölümü üzerine bu inancını sorgulamaya başlayan bir karakter portresi çiziyor. Sonrasında tanrıların varlığını öğrenen fakat buna rağmen acı çeken halklara yardım etmediklerini fark eden Gorr, hayatını tanrıları öldürmeye adıyor. Çizgi romanlarda Thor'u neredeyse öldürebilecek kadar zorlayan karakterin tabi ki MCU içerisindeki hikayesi farklı bir şekilde de karşımıza çıkabilir.

Yayınlanan kamera arkası görüntülerinde ise kaynağın yeniden çekim için bir araya gelindiğini belirttiğini görüyoruz. Yani filmin ana çekimleri daha önce belirtildiği gibi Mayıs ayında tamamlanmış olsa da bazı ek sahne çekimleri için ekip tekrar bir araya gelmişe benziyor. Kamera arkası fotoğraflarına buradan ve aşağıdan göz atabilirsiniz.

Thor Love and Thunder filminde ayrıca Guardians of the Galaxy üyeleri de yer alacak. Filmin kadrosunda Chris Hemsworth dışında Chris Pratt, Karen Gillian, Natalie Portman, Russell Crowe, Christian Bale, Taika Waititi, Jaimie Alexander, Melissa McCarthy, Sam Neill, Sean Gunn ve Tessa Thompson gibi önemli oyuncular yer alıyor. Filmin 2022 yılında gösterime gireceğini de hatırlatalım.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 16:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
Thor: Love and Thunder filminden Christian Bale fotoğrafları geldi
İlginizi Çekebilir