Thor Ragnarok'un yeni fragmanında yeni sahneler var

Ersin Kılıç 29.09.2017 - 00:49
Film için aksiyon dolu yeni bir fragman geldi

Yayınlanan ilk fragmanından sonra kısa kısa televizyon reklamları ve videolar ile karşımıza çıka Thor Ragnarok için yeni bir fragman daha yayınlandı. Avengers: Infinity War bağlantısı nedeniyle Marvel evreninde de önemli bir virajı geçirecek olan filmin bu fragmanında daha önce görmediğimiz bazı sahnelere de yer verilmiş.

Filmin Çin gösterimi için yayınlanan bu fragmanın öncesinde başrol oyuncusu olan Chris Hemsworth'un Çinli sinema severler mesajına yer verilmiş. Daha sonra ise yeni sahnelerin de yer aldığı fragman karşımıza çıkıyor. Heimdall ve Loki gibi seriden aşina olduğumuz karakterlerin yanı sıra Dr. Strange ve Hulk gibi karakterleri bir kez daha görüyoruz. Zaten bilgiğiniz gibi filmin en merak edilen sahnelerinden birisi de Thor vs Hulk sahnesi olacak.

Thor Ragnarok, 3 Kasım'da gösterime giriyor

Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins ve Idris Elba gibi deneyimli aktörleri izleme şansına erişeceğimiz filmde ayrıca Mark Ruffalo, Cate Blanchett ve Karl Urban gibi önemli isimler de bulunuyor. Taika Waititi'nin yönettiği filmin 3 Kasım'da gösterime gireceğini de hatırlatalım. Bu yeni fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 06:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
erhansol
erhansol 29.09.2017 12:27
müzik efsaneymiş
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.09.2017 09:51
Çöp izlenmez
Kalan Karakter: 300 Gönder
Thor Ragnarok'un yeni fragmanında yeni sahneler var
İlginizi Çekebilir