Thor ve Loki Yeniden Bir Araya Gelebilir

Murat Olcan 3.10.2023 - 15:11
Loki'nin yapımcısı Kevin Wright'a göre Thor ve Loki, dizinin 3. sezonunda yeniden bir araya gelebilirmiş.

Loki'nin yapımcısının en son açıklamalarına göre, "Thor ve Loki" ikilisi, hayranların büyük bir merakla beklediği 3. sezon boyunca yeniden bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Thor ve Loki Dizinin Yeni Sezonunda Yeniden Bir Araya Gelebilir

Loki, ana karakteri Tom Hiddleston'un TVA'nın sırlarını çözme yolundaki macerasına odaklanmış olabilir; fakat Kevin Wright, 2. sezonun hedeflerinden birinin Fesat Tanrısı Loki ile Thor'un nihai bir yeniden birleşmesini gerçekleştirmek olduğunu belirtiyor.

Variety'ye yaptığı açıklamada, Loki'nin MCU'ya dönüp dönmeyeceği hakkında sorulan soruya, "Bunun olmasını istiyoruz," yanıtını verdi. "Bence 'Thor ve Loki' ikilisinin hikayesinin tekrar anlatılması her zaman en büyük önceliğimizdi. Ancak bu ikilinin gerçekten tatmin edici bir şekilde bir araya gelmesi için Loki'nin belli bir duygusal seviyeye gelmesi gerekiyor. Bu da iki sezonun ana hedefiydi."

Thor ve Loki Dizinin Yeni Sezonunda Yeniden Bir Araya Gelebilir

Tom Hiddleston, 2018'deki Avengers: Sonsuzluk Savaşı'nın açılış sahnesinde Thanos tarafından öldürülen Loki karakteriyle, Thor'u canlandıran Chris Hemsworth ile son kez aynı ekranda yer almıştı. Thor: Love and Thunder filminde dikkatli hayranlar, Asgard Prensi'nin sırtında "RIP" yazısıyla birlikte Loki'nin boynuzlarına sahip yeni bir dövme fark ettiler.

Loki'nin 2. sezonu, başta Hiddleston olmak üzere Ke Huy Quan, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku ve Owen Wilson gibi isimlerle devam ediyor. Hikaye, Sylvie'nin Geriye Kalan'ı öldürdüğü ve Kutsal Zaman Çizelgesi'ni bozduğu sahneden devam ediyor.

Wright, gelecekteki bölümlerin sonlarını "açık uçlu" bir şekilde tamamlayacaklarını belirtirken, bu sezonun finalinin bir önceki sezondan daha az dramatik bir sonla biteceğini ifade etti. "Thor ve Loki" hikayesinin daha da genişletilebileceğine inanıyor.

Loki'nin 2. sezon prömiyeri 6 Ekim Cuma günü gerçekleşiyor. Marvel'ın diğer projeleri ve filmleri hakkında daha fazla bilgi için Marvel Filmleri İzleme Sırası rehberimize göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 06:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.10.2023 17:17
İkisinin yeniden bir arada olmasını çok isterim valla.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Thor ve Loki Yeniden Bir Araya Gelebilir
İlginizi Çekebilir