Thor'dan, Deadpool'a hoşgeldin mesajı geldi

Furkan Güler 22.03.2019 - 09:57
Chris Hemsworth meğerse Deadpool hayranıymış

Walt Disney'in, 20th Century Fox'u resmi olarak almasından sonra süper kahramanlar yeniden gündeme geldi. Avengers Endgame'in yıldızı Chris Hemsworth ise bu karakterleri gündeme getiren bir başka kişi oldu. Chris Hemsworth, kişisel Instagram hesabından Deadpool'un bulunduğu bir görsel paylaştı. Deadpool ve aktörü Ryan Reynolds'a selam gönderen bu görselden sonra Marvel hayranları, Deadpool karakterinin Marvel sinematik evrenine katılmasını istedi. Aynı zamanda Deadpool'a hayran olduğunu düşündüğümüz Hemsworth, Disney'in yetkililerinin Fox'u satın almasını böyle kutladı. Belki de ilerleyen dönemlerde karakteri gerçekten de MCU'da görebiliriz.

Thor'dan, Deadpool'a hoşgeldin mesajı geldi

Thor'dan, Deadpool'a hoşgeldin mesajı geldi

Bakalım Deadpool karakteri, MCU'da nasıl bir yol izleyecek? Yetişkinlere yönelik yapısıyla espri düzeyini yükselten Deadpool filmleri, bu yönüyle oldukça sevilmişti. Aksiyon anlamında da seyircilerini doyuran Deadpool filmleri, bazı Marvel hayranlarına göre geriye kalan Marvel filmlerinden daha iyi bir konumda.

Sona geldiğimizde Fox'un elinde bulunan karakterin, Marvel'ın elinde daha renkli bir hale bürüneceği kesin. Ancak bu karakterlerden hangilerinin MCU'ya katılacağı konusunda tartışmalar devam ediyor. Umarız yeni karakterler, MCU'nun yapısını bozmaz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 14:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.03.2019 12:52
inşallah girmez çünkü girerse bu seferde bu mutantların hikayesi devreye girer.şu zamana kadar mutantlar hep hikaye dışı kaldı ..baştan girecekti..ya baştan mutantlarda dahil edin...yada hiç etmeyin..ilk avengers flimi 20th Century Fox satın alındıktan sonra çekilmeliydi..artık bence geç
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.03.2019 16:25
SelamünAleyküm hacı emmi deyip dalar içeri DeadPool tabikide Thanos tarafına geçer, filmde iyi biri zannetmeye devam
Spider_hip
Spider_hip 22.03.2019 20:40
Thanos Deadpool'u günahı kadar sevmez. Zaten bayan ölüm yüzünden kıskanıyor. Bir tek bayan ölüm kaybolduğunda beraber onu bulmak için birlik oldular ama onu da bayan ölüm istedi diye. (yani çizgi romanlarında bu şekilde)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.03.2019 13:11
thanosla balls geçer cok komik olur ha :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Thor'dan, Deadpool'a hoşgeldin mesajı geldi
İlginizi Çekebilir