THQ Nordic, South Park: Snow Day'i duyurdu

Taylan Bal 16.08.2023 - 11:31
THQ Nordic, 2024 yılında PC ve konsollar için yayınlanması planlanan South Park: Snow Day adlı oyunu duyurdu.

Ünlü video oyun yayıncısı THQ Nordic, dört oyuncuya kadar olan takım oyunu deneyimini üç boyutta sunan yeni bir South Park oyununu duyurdu.

South Park: Snow Day duyuruldu

THQ Nordic, South Park: Snow Day adlı bir iş birliği oyununu duyurdu. Bu oyunun 2024 yılında PC ve konsollar için piyasaya sürülmesi planlanıyor. Avusturyalı yayıncı, yeni South Park oyununu hemen hemen bir yıl önce, neredeyse bu tarihte duyurmuştu.

Bu ipucundan önce, 2022'nin başlarında çevrimiçi ortaya çıkan oldukça açıklayıcı bir iş ilanı bulunuyordu ve bu ilan başka bir South Park oyununun geliştirilmekte olduğunu ortaya koyuyordu.

Yeni oyunun fragmanı dikkat çekti

South Park: Snow Day, 2023 THQ Nordic Showcase etkinliğinde tanıtım fragmanına sahip oldu. Bir dakikalık tanıtım videosu, Cartman'ın genç bir çocuğun hayatındaki "en büyülü gün" olarak nitelendirdiği kar tatili hakkında tutkulu bir konuşma yaparken açılıyor. 

Bu sırada, Jimbo Kern tarafından işletilen Jimbo's Guns adlı bir silah dükkanının önünde duruyor. Bu dükkan, TV dizisinin boyunca tekrar eden bir mekan olarak yer alıyor ve Ubisoft'un otantik South Park RPG oyunları The Stick of Truth ve The Fractured But Whole'da da görünmüştü.

Cartman'ın konuşmasını, kar fırtınası sonrası bir şehir meydanında yoğun bir savaşı gösteren 20 saniyelik bir oyun içi görüntü takip ediyor. Video, THQ Nordic'in South Park: Snow Day'i dört oyuncuya kadar olan takım oyunu olarak tanımladığı açıklamasıyla uyumlu. Çünkü Cartman, Kyle, Stan ve Kenny'nin ortaokul öğrencilerine karşı savaştığını gösteriyor.

Snow Fight, Ubisoft'un övgü alan South Park RPG oyunlarının aksine, ikonik TV dizisinin görsel tarzını taklit etmeye çalışmıyor. Bunun yerine, oyun 3D grafiklere sahip olsa da, karakter tasarımları South Park'ın basit estetiğine sadık görünüyor. Ayrıca oyunun adı, kartopu savaşlarının paketin bir parçası olduğuna dair olmasına rağmen, tanıtım fragmanında gösterilen savaş çok daha yoğun. Videoda çeşitli yakın dövüş silahları, ateş topu ve kar küreleri de yer alıyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 16:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.08.2023 07:04
Co-op multiplayer ınız batsın ya. Arkadaş şu online yüzünden düzgün oyun göremiyoruz artık. Yeter dakika
Kalan Karakter: 300 Gönder
THQ Nordic, South Park: Snow Day'i duyurdu
İlginizi Çekebilir