THQ Nordic yeni futbol oyunu: We Are Football

Alparslan Gürlek 25.03.2021 - 14:00
THQ Nordic, We Are Footbal adındaki yeni futbol oyununu duyurdu. PC platformu için yayınlanacak oyun 10 Haziran 2021 tarihinde çıkıyor.

THQ Nordic, We Are Football isimli yeni futbol menajerliği oyununu duyurdu. On The Ball ve Football Manager serilerinin arkasındaki yaratıcı akıl, Gerald Kohler ve ekibi yeni bir futbol oyunuyla karşımıza çıkıyor. We Are Football, oyunculara onları hayalindeki takımın başına getirmeyi vaat ediyor.

THQ Nordic'ten yeni futbol oyunu: We Are Football

Basın açıklamasında şöyle belirtiliyor:

"Aynı anda hem baş antrenör, hem de yönetici olun. Günlük eğitimi düzenleyin, rakiplerinizi yenmek için doğru taktikleri seçin. Takımınıza katmak için en iyi genç oyuncuları bulun, en iyi reklam sözleşmelerini müzakere edin. Sürekli büyüyen hayran kitlenize uyacak bir stadyum inşa edin ve belki de her şeyden önce, destekleyicilerinize forma satarken çok pahalıya vermediğinizden emin olun!"

We Are Football, kulübünüzün her yönünün tam kontrolünü size vermeyi amaçlıyor. Yeni oyunda her şeyin nasıl işlediğini anlamak için geceler boyu düşünmenize gerek kalmayacak. Ne kadar kompleks gözükse de yapısı oldukça basit olacak ve oyuncuyu fazla üzmeyecek. Bir sezonu bitirmek, gerçek bir futbol maçını bitirmekten biraz fazla sürecek. Yani iki saat kadar bir sürede sezonu bitirebileceksiniz. Bu da ilerleyişin sancılı olmayacağı yeni bir futbol oyununun geldiği yönünde.

THQ Nordic yeni futbol oyunu: We Are Football

THQ Nordic'in oyun için yayınladığı fragman birkaç detaya da işaret ediyor. Oyunun belki de oyuncular tarafından en beğenilmeyecek yanlarından biri ise herhangi bir resmi futbol lisansı bulundurmaması. Taraftarı olduğunuz takımı yönetmeniz ne yazık ki mümkün olmayacak. Belki ilerleyen süreçte oyuna mod desteği gelirse, bu şekilde oyuncular kendi takımlarını ekleyebilirler.


Steam açıklaması

WE ARE FOOTBALL gerçek yönetim görevlerine odaklıdır. Bu oyun; takım, iş arkadaşları, altyapı, taraftar kitlesi ve çok daha fazlasını büyüterek uzun vadede kulübü geliştirmeyi amaçlar. Bunun sonucunda da oyundaki futbol oyuncuları kendi hikâyelerini belirleyen bireyler haline gelir.

Bir sezon birkaç saat içinde oynanabilir: Sadece birkaç dakika içinde kendini mücadelenin ortasında bulursun. Tek başına bir günde birkaç sezon bitirebilirken, iki oyuncuyla bir akşamda bile bir sezon bitirebilirsin.

Peki sizler THQ Nordic'in bu yeni oyunu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın.

 

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 19:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.03.2021 15:22
şu fifaya da rakip lazım 2k hadi evlat yapabilirsin
MK Okuru
MK Okuru 26.03.2021 10:27
Neden bu kadar zaman bulaşmadılar zaten hiç anlamam
MK Okuru
MK Okuru 26.03.2021 01:13
PES var ya
Kalan Karakter: 300 Gönder
THQ Nordic yeni futbol oyunu: We Are Football
İlginizi Çekebilir