THQ'dan Red Faction ve diğerleri

Özgür Yıldız
Özgür Yıldız 14.09.2010 - 10:56
THQ üç oyunu hakkında yeni bilgiler sundu.

THQ firmasından gelen son haberlere göre, Red Faction: Armageddon oyuncularına biraz geç kavuşacak. Oyunun çıkış tarihinin 2011'in ilk çeyreğinden Mayıs 2011'e alındığı belirtiliyor.

Bununla birlikte diğer oyunların da çıkışlarıyla ilgili bilgiler veren firma, MX vs. ATV Alive'ın önümüzdeki ilkbahar, Warhammer 40K: Space Marine'in önümüzdeki yaz, Saints Row 3 ve WWE'nin 2011'in sonbahar aylarında piyasada olacağını söylüyor.

UFC'nin ise 2012'nin kışı gibi geç bir tarihe de ertelendiği de gelen duyumlar arasında.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2023 04:47
Kalan Karakter : 300 Gönder
THQ'dan Red Faction ve diğerleri

İlginizi Çekebilir

Adblock yazılımı bulundu! Lütfen aşağıdaki notu okuyun.

AdBlock Plus ya da benzeri bir yazılım kullandığınızı fark etmiş bulunuyoruz. Bu yazılımlar sitemizin tüm özelliklerini kullanmanızı engellemektedir.

Siz de takdir edersiniz ki sitemizi hayatta tutabilmemiz için tek gelir kaynağımızı bu reklamlar oluşturmaktadır. Sitemizde sizleri rahatsız edecek reklamlara yer vermemeye çalışlıyoruz.

Bu sebeple Adblcok yazılımınızı sitemiz için durdurup hem bize destek olmanızı hem de birlikte daha güzel çalışmalara ve projelere imza atmamıza destek olmanızı rica ediyoruz.

Lütfen merlininkazani.com'u güvenilir siteler listenize ekleyin ya da sitemizde dolaşırken AdBlock yazılımınızı kapatın. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

×