Thronebreaker haftaya Xbox Game Pass kütüphanesine ekleniyor

Alparslan Gürlek 10.06.2020 - 16:50
CD Projekt RED, Thronebreaker: The Witcher Tales oyununun Xbox Game Pass kütüphanesine ekleneceğini The Witcher resmi sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.

Thronebreaker: The Witcher TalesWitcher oyunlarının geliştiricisi CD Projekt RED tarafından yapılan duyuruyla yakın zamanda Xbox Game Pass kütüphanesine ekleniyor. The Witcher resmi twitter hesabından yapılan duyuruya göre, oyun 18 Haziran 2020 tarihinde Xbox Game Pass kütüphanesinde yerini alacak.

Thronebreaker: The Witcher Tales Xbox Game Pass kütüphanesine ekleniyor

Xbox Game Pass, bildiğiniz gibi bir abonelik programı. Windows 10 için "Oyunların Netflix'i" olarak bilinen bu program, abonelik ücreti karşılığında bazı yayıncıların kütüphanesindeki oyunlara erişmenizi sağlıyor. CD Projekt RED son yaptığı duyuruyla, Xbox Game Pass kütüphanesine, rol yapma türündeki Witcher oyunu Thronebreaker: The Witcher Tales oyununu ekleyeceğini belirtti. Oyunun kütüphaneye ekleneceği tarih ise 18 Haziran 2020 olarak duyuruldu. Xbox Game Pass oyunları için Xbox resmi sitesinde yer alan listeyi inceleyebilirsiniz.

Thronebreaker: The Witcher Tales Steam kütüphanesine eklendi

23 Ekim 2018'de "The Witcher 3: Wild Hunt'ın yaratıcılarından, Witcher Geralt of Rivia'nın vahşi ve bükülmüş evreninde yepyeni bir masal geliyor" diyerek çıkan Thronebreaker: The Witcher Tales oyuncular tarafından diğer Witcher oyunları kadar heyecanla karşılanmasa da sevilmişti. Devamında oyun, Gwent oyunu için de bir oyun içi satın alıma dönüştü diyebiliriz. Gwent oyuncuları, Thronebreaker satın alarak oyun içinde çerçevelere ve küçük kozmetiklere sahip olabiliyorlar. Akıllardaki soru ise Xbox Game Pass üzerinden Thronebreaker alıp oynayan oyuncular, Gwent üzerinden Thronebreaker'a sahip olmanın ayrıcalıklarından faydalanabilecek mi? Bu konuda net bir bilgiye sahip değiliz. 

Thronebreaker: The Witcher Tales nedir ve neden o kadar ilgi görmedi?

Thronebreaker: The Witcher Tales oyununu çok sevilen Witcher üçlemesinden ayıran, belki de bu nedenle Witcher adıyla yayınlanıp gündemi sallamasının önüne geçen, oyunun üçüncü şahıs bakış açısına sahip bir oyun olmaması ve açık dünyasını, detaylarını ön planda tutmamasıydı. Yapısında görsel roman özelliklerini de taşıyan, aynı zamanda izometrik bakış açısıyla karakterimizi dünyada kontrol ettiğimiz ve savaşları Gwent oynayarak kazanıp kaybettiğimiz oyunda ana karakterimiz Geralt of Rivia değil, Meve idi. İnsanların bu nedenle Thronebreaker'a ısınamamış olabileceklerini düşünüyorum. Her şeyden önce yeni bir Witcher oyunu denildiğinde, gözümüzün önünde hemen eski Witcher oyunları ve yükseklere çıkarttıkları çıta geliyor. Kalıplaşmış bu bilginin dışına çıkan tüm oyunlara ısınmamız da haliyle güçleşiyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 21:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 11.06.2020 07:22
O zaman game pass yenilemeye devam.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Thronebreaker haftaya Xbox Game Pass kütüphanesine ekleniyor
İlginizi Çekebilir