Thronebreaker: The Witcher Tales'in oynanış görüntüleri

Ahmet Özçilingir 15.10.2018 - 13:39
37 dakikalık oynanış görüntüsü geldi

The Witcher evreninde geçecek olan kart oyunu Thronebreaker: The Witcher Tales'in 37 dakikalık oynanış görüntüleri yayınlandı. Yeni The Witcher oyunun, Thronebreaker: The Witcher Tales PC için 23 Ekim tarihinde yayınlanacak. Oyunun Playstation 4 ve Xbox One için de daha sonra (4 Aralık'ta)yayınlanacağı belirtildi. Thronebreaker: The Witcher Tales'in yayınlanan yeni oynanış görüntülerini aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Yeni The Witcher oyununun oynanış görüntüleri yayınlandı

CD Projekt Red, Wticher evreninde geçen kart oyunu Thronebreaker: The Witcher Tales'ın 37 dakikalık oynanış görüntülerini yayınladı. Thronebreaker: The Witcher Tales Wticher'ın beğenilen kart oyunu Gwent ile RPG dinamiklerini harmanlıyor. The Witcher oyunlarının hikayesinden daha önceki bir zaman dilimi anlatılacak. Nilfgaard işgaline karşı Rivia'nın savaşçı kralicesi Meve'yi kontrol edeceğiz. Oyunda The Witcher oyunlarında olmayan bazı bölgeleri de keşfedebileceğiz. Yayınlanan videoda gördüğümüz kadarıyla oyunda bolca ara sahne de izleyeceğiz. Thronebreaker: The Witcher Tales, hikaye anlatımına da önem veren bir oyun olacak. CD Projekt RED, yayınlanan oynanış görüntülerinin oyunun erken sürümüne ait olduğunu belirtiyor. Thronebreaker: The Witcher Tales incelememiz de kısa bir süre sonra yayında olacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 15:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
JosefStone
JosefStone 15.10.2018 19:42
oyun open world rpg olmasa da rpg ve kart öğelerini iyi harmanlamış ayrıca hikaye anlatımı bakımından da umuyorum ki sıkıcı olmayacaktır . ilgimi çekti güzel oyun , umarım fiyat bakımından da ilgimi çeker.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Thronebreaker: The Witcher Tales'in oynanış görüntüleri
İlginizi Çekebilir