Thunder Tier One çıkış tarihi açıklandı

Ersin Kılıç 4.11.2021 - 11:27
Geçtiğimiz aylarda düzenlenen kapalı beta süreci ile olumlu yorumlar alan Thunder Tier One çıkış tarihi 7 Aralık olarak açıklandı.

Thunder Tier One çıkış tarihi 7 Aralık 2021 olarak açıklandı. Top-down tactical shooter türünde olan ve strateji, taktiksel yönü oldukça ağar basan bir yapım için geçtiğimiz günlerde kapalı beta süreci düzenlenmiş ve oldukça iyi yorumlar almıştı. Çıkış tarhi konusunda yapılan açıklamaya ve daha önce hazırladığımız beta videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Thunder Tier One, 7 Aralık'ta çıkacak

Oyun, askeri taktiklere ve stratejiye ilgi duyan oyunculara hitap edecek bir top-down taktiksel nişancı oyunudur. Thunder Tier One, 59? fiyatıyla satışa sunulacak ve artık Steam üzerinden ön sipariş verilebilir. Lansman tarihini açıklayan fragmanı buradan izleyebilirsiniz.

Thunder Tier One, oyuncuların ortalığı kasıp kavuran tehlikeli bir terör örgütünü durdurmakla görevli seçkin bir özel harekat ekibine dahil olduğu ve kurgusal Doğu Avrupa ülkesi Salobia'da geçen, gerçekçi bir oyundur. 4 kişi co-op’ta, çevrimiçi PVP'de veya AI takım arkadaşlarıyla solo seçeneklerde, oyuncuların ekipmanlarını dikkatlice seçmesi ve dokuz bölüm hikaye bazlı senaryo boyunca başarılı bir şekilde çalışmak için tüm taktiksel becerilerini kullanmaları gerekmektedir. Ayrıca Thunder Tier One, Gameplay Preview Bravo sırasında tanıtılan Exfil ve Domination adlı yeni oyun modlarının yanı sıra Advance & Secure ve Deathmatch'i de içeriyor. Oyun çıkış tarihinden itibaren oyuncuların görevler, silahlar, AI davranışı, ekipman ve daha fazlasını eklemesine ve değiştirmesine izin veren modlama özelliği de açık olacak.

Thunder Tier One'ın dikkat çeken özelliklerinden biri gerçekçiliği ve ayrıntılara verdiği önemdir. Her silahın silah kontrolü, atış hızı, namlu çıkış hızı, etkili menzili ve isabet hassasiyeti gibi eşsiz özellikleri vardır. Yüklenen cephane türüyle birlikte bu özellikler, oyuncuların atışlarının ne kadar isabetli olduğunu ve ayrıca farklı malzemeleri delip geçmede  ne kadar etkili olduklarını belirleyecektir.

Thunder Tier One çıkış tarihi açıklandı

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 02:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.11.2021 14:09
Çok tatlı duruyor ya. Kendi oyunlarından bu kadar farklı türde bir oyun yapmaları çok güzel. Böyle izometrik, taktiksel bir oyun akar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.11.2021 09:44
Pubg ekibi dedin hemen kapadım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Thunder Tier One çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir