Thunder Tier One çıktığı gibi mod desteğine sahip olacak

Ersin Kılıç 17.11.2021 - 10:44
Top-down taktiksel nişancı oyunu Thunder Tier One için önemli bir açıklama geldi ve oyunun çıktığı gibi modlamaya açık olacağı duyuruldu.

Düzenlenen beta aşaması ile beğeni toplayan ve bizim de hakkında bir video çektiğimiz Thunder Tier One için önemli bir haber geldi. Yapılan açıklamaya göre 7 Aralık 2021'de çıkacak oyun, çıktığı andan itibaren mod desteğine sahip olacak. Firmanın konuyla ilgili verdiği detaylar ve daha önce hazırladığımız video şu şekilde;

Thunder Tier One çıktığı gibi mod desteğine sahip olacak

KRAFTON, Inc., son derece gerçekçi, top-down taktiksel nişancı oyunu Thunder Tier One'ın 7 Aralık 2021 Salı günü gerçekleşecek lansmanından itibaren modlamaya tamamen açık olacağını duyurdu. KRAFTON, Thunder Tier One ekibini hem top-down shooter türüne yeni bir oyun kattıklarından hem de oyunseverlere yeni deneyimler sunduklarından dolayı desteklemekten mutluluk duyuyor. Modlama fragmanı buradan izlenebilir.

Oyun, Thunder Tier One üzerinden modlama tutkusunu paylaşmak isteyen küçük bir geliştirici grubu tarafından oluşturuldu. Geliştiriciler tarafından "modlama için bir oyun alanı" olarak tanımlanıyor, böylelikle tüm kurallar ve ayarlar değiştirilebilir veya yenileri uygulanabilir ve bu da oyunseverlerin görevleri, silahları, yapay zeka davranışını, ekipmanı eklemesine ve değiştirmesine olanak veriyor. Thunder Tier One’da modlar oluşturmak için oyuncuların Epic Launcher'dan Thunder Tier One Modding Tool'u yüklemeleri gerekir. Modlar, modding tool aracılığıyla doğrudan Steam Workshop’ta yayınlanabilir ve oyun içi abone olunabilir.

Thunder Tier One Steam üzerinden ön siparişe açık ve 59? fiyatıyla satışa sunulacak. Oyun severlere ayrıca bir bonus daha bekliyor, oyunu erken sipariş edenler özel bir diorama lobi sahnesine sahip olacaklar. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 13:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
Thunder Tier One çıktığı gibi mod desteğine sahip olacak
İlginizi Çekebilir