TimeSplitters: Rewind, yeni tanıtım videosu ile tekrar hatırlandı

Mehmet Atilla Turan 3.01.2018 - 21:20
Küçük bir adım olsa da gelişme, gelişmedir.

2000'lerde GoldenEye: 007'nin oynanışına sahip olduğu için sevilen TimeSplitters, PS2 ve Xbox platformlarında bir hayli popülerdi. Özellikle bu serinin devam etmesini isteyen oyuncular, 2013 senesinde başladıkları "TimeSplitters: Rewind" projesi ile serinin daha da gelişmesini planlıyor.

Uzun bir aradan sonra ikinci video yayınlandı

Proje üzerinde çalışan Inder adlı stüdyo, Ağustos ayında TimeSplitters: Rewind adına ilk defa bir video yayınlamışlardı, fakat beş yılın üzerinde çalışıldıktan sonra gelinen nokta, projenin hızlı ilerlemediğini gösteriyordu. CryEngine üzerinde çalışan yapımcılar, yeni CryEngine versiyonuna geçtiklerinden dolayı çoğu bitmiş efekti ve eşyaları yeni versiyona çevirmek zorunda kalmıştı ve bu da projeyi birkaç sene boyunca uzatmıştı. Tamamen CryEngine 5.4 versiyonuna geçen takım ise, ikinci videoları ile ne kadar ilerlediklerini gösterdi.


Anlaşılacağı gibi yavaş süren oyunun halen belirli bir çıkış tarihi bulunmuyor. Bitince eski oyunun mekanikleri ile beraber farklı oynanış stilleri, sınıflar ve geniş yelpazeli bir çevrimiçi oyun modu eklenecek. Yapımcı, bu sayede eski günleri ve TimeSplitters'ın bize verdiği eğlenceli zamanları tekrar bize yaşatmış olacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 01:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.01.2018 16:07
IGI'yi hatırladım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
TimeSplitters: Rewind projesi yavaş yavaş ilerlemeye devam ediyor
İlginizi Çekebilir