İddianın sahibi ise M2 Research'ten analist Billy Pidgeon. VentureBeat'e yaptığı açıklamaya göre Blizzard, Titan'la ilgili bilgileri BlizzCon'da duyuracak.

Bazıları ise bu açıklamanın Diablo 3 ve StarCraft 2'yle ilgili yeni açıklamaların olacağı BlizzCon 2011'de yapılmayacağını, bunun diğer haberlerin önünü kapayacağını söylüyor.
BlizzCon 2011, 21-22 Ekim'de Anaheim, California'da düzenlenecek.
Yorumlar (5)
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>28.09.2011 22:19:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>World of STARCRAFT. 100 dolar bahse girerim :)</font></td></tr></table><br></center> Ben 500 dolar koyuyorum. World of STARCRAFT :)
World of STARCRAFT. 100 dolar bahse girerim :)
Hadi bakalım, göz kulak burun hepsi açık, izlemede.
Titanın MMOPFS olacağı yönünde bazı haberler okumuştum.. Eğer MMOFPS olarak çıkarsa blizzard elinde bulunan mevcut oyuncuyu bu oyuna çekemez ama bu oyun sayesindede bir çok fps oyuncusu kazanır..
Titan için beklemedeyiz world of warcraft artık çok eskidi çıktığı zaman efsane idi şimdi titan çıkınca titan efsane olacak blizzardan iyi işler bekliyoruz her zaman ki gibi