Titan, Diablo 3'ten sonraki en büyük proje

Murat Halilbeyoğlu 9.03.2011 - 11:41
Blizzard COO'su Sams'den yeni açıklamalar.
Dün Blizzard'ın yeni MMO'su hakkında yaptığımız haberde firmanın COO'su Paul Sams yeni oyunun herkes tarafından sevileceğini belirtmişti. Sams şimdi de kod adı Titan olan oyunun Diablo III'ten sonraki en büyük projeleri olduğunu belirtti.

Sams konu hakkında "Kanaatimce bu oyun bizim üzerinde çalıştığımız en heyecan verici şey ve bana öyle geliyor ki firmamızın odağını bu oyunun başarısına yöneltmeliyiz. En yetenekli ve an tecrübeli geliştiricilerimiz bu oyun için oluşturulan ekipte. World of Warcraft'ın yapımında çalışan pek çok kişi diğer ekipte de tam zamanlı çalışıyor" dedi.

Titan, Diablo 3'ten sonraki en büyük proje
Bu arada Sams her ne kadar kilit isimler Titan tarafına kaymış olsa da World of Warcraft'ın da halen Blizzard için çok önemli olduğunu hatırlattı.

"Son birkaç yıldır firmamıza katılan yeni üyeleri WoW tarafına geçirmek için çaba sarf ettik ve onları WoW'un yaratıcıları tarafından eğittik. Dolayısı ile şimdi onlar da WoW konusunda ilk geliştiriciler kadar tecrübeli ve her türlü soruna müdahale edebilecek kadar yetenekliler."

"World of Warcraft'ın daha uzun yıllar ayakta kalacağını düşünüyorum. Şu anda 12 milyonun üzerinde kayıtlı üyemiz var. Büyümeye devam ediyoruz ve bu konu hakkında kendimizi çok iyi hissediyoruz. Daha uzun bir süre boyunca bu ürüne destek vermeye devam edeceğiz."

Hatırlarsanız dünkü haberimizde Sams, WoW için yeni ek paketler yapılacağını da belirtmişti.

"Bununla alakalı olarak diğer MMO için ise söyleyebileceğim, bu endüstriye büyük etkisi olacağını düşünüyoruz. Dolayısı ile dünyada da büyük etki yaratmasını umuyoruz. Bizce bu oyun, Diablo III'ten sonra bizden çıkan en büyük ürün olacak. World of Warcraft'ı durdurmayacak ancak onu kapsayacak bir ürün."

Henüz Diablo III'ün çıkış tarihini vermemiş olan Blizzard, Activison'ın 2011 oyunları içinde düşünmüyoruz demesine rağmen, oyunu 2011'de çıkartmaya çalıştığını daha önceden belirtmişti.

Dolayısı ile Titan'ı daha uzun bir süre beklememek gerekir.
Yorumlar 20
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 04:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
Titan, Diablo 3'ten sonraki en büyük proje
İlginizi Çekebilir