Titanfall 2'nin başı yine hackerlar ile dertte

Murathan Özlü 9.09.2021 - 21:17
Hacker saldırılarından huzur bulamayn Titanfall 2, dün kullanıcıların oyunu silmesini gerektirecek bir saldırı altında kaldı. Respwan ise "sakin olun" diyor.

Titanfall 2'nin burnu pislikten kurtulmuyor dersek yanlış olmaz. Daha önce oyundaki hile kullanımına dikkat çekmek için Titanfall oyuncuları Apex Legends'ı hackleyip seslerini duyurmaya çalışmışlardı. Titanfall'un hileciler ve hackerlar ile savaşında gelinen son nokta, oyuncuların oyunu açmamasını gerektiriyor.

Titanfall 2

Dün akşam Titanfall Forever adındaki Twitter hesabının paylaştığı -ve şu an ulaşılamayan- bir mesajda, hackerların Titanfall 2 ve Apex Legend serverlarının admin panelini ele geçirdiği ve oyuan girilmesi durumunda yalnızca hesabınızın değil, bilgisayar veya konsolunuzun hackerların insafına kalacağı duyurulmuştu.

Respawn Titanfall 2 oyuncularına sakin olmalarını tavsiye etti

Problemin incelendiğini belirten Respawn'a göre o kadar telaş edilecek bir problem yok. Ama sorun çözülene kadar, sunucudaki çatlak sebebiyle oyuncuların çökme problem yaşayabileceği belirtildi. İki Titanfall oyununun sunucuları da öyle yoğun bir hacker saldırısı altında ki, ilk oyunun oynanamaz durumda olduğu belirtiliyor.

Benzer bir hacker saldırısı daha önce CS:GO, Team Fortress 2 ve Portal 2'yi etkilemişti.  Respawn, oyuncuların oyunu silmesini gerektirecek bir sorun olmadığını, çözmeye çalıştıkları problemin, oyunun çökmesine sebep olacak bir saldırıdan ibaret olduğunu belirtiyor.

Titanfall Forever hesabı, "Titanfall 2'yi sakın açmayın, oyunu silin!" şeklinde attığı tweeti sildi ve Respawn'a sorun ile ilgilendikleri için teşekkür etti.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 14:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2021 00:37
Respawn yapılanları hak ediyor olabilir :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Titanfall 2'nin başı yine hackerlar ile dertte
İlginizi Çekebilir