Titanfall sunucuları DDOS saldırısı altında

Alparslan Gürlek 6.04.2021 - 15:42
Respawn Entertainment araştırmalara devam ederken, Titanfall sunucuları DDOS saldırıları nedeniyle büyük sorunlar yaşıyor.

Respawn Entertainment'ın geliştirdiği Titanfall oyununun sunucuları an itibariyle tehlikede. DDOS saldırısı nedeniyle aksayan işleyişi düzeltmeye çalışan geliştirici Twitter üzerinden yaptığı bir açıklamayla da durumu bildirdi.

Titanfall sunucularına DDOS saldırısı, faili bilinmiyor

DDOS saldırılarının arkasında kimin olduğuna dair henüz resmi bir açıklama bulunmamakla birlikte, Respawn Twitter hesabı ekibin sunucuları geri yüklemek ve çalıştırmak için sıkı çalıştığını duyurdu. Titanfall sunucularının yedi yaşında olduğunu göz önüne alırsak bu hacker saldırısının ve Respawn'ın çabalarının sunucuyu meşgul etmesi şaşırtıcı görünebilir. Ancak yaşına ve serinin ikinci oyunu ile birlikte Apex Legends oyununun da başarısına rağmen Titanfall bugün hala daha kült kitlesi tarafından sahiplenilmiş ve oynanan bir oyun.

Titanfall sunucuları DDOS saldırısı altında

İlk ve ikinci oyunun subreddit sayfalarında geliştiricinin yanıtı memnuniyetle karşılansa da hayranların iki oyunla ilgili bazı şikayetleri var. Oyuncular hem Titalfall hem de serinin yeni oyununda son zamanlarda DDOS saldırılarına maruz kaldıklarını belirtiyor. Bu saldırılar oyuncular için büyük bir sürpriz değil çünkü 2 ay önce bir gönderide bu güvenlik açıklarını vurgulandığını iddia ediyorlar. Yine de Respawn Entertainment'ın DDOS saldırısını resmi olarak kabul edip üzerinde çalışmaya başladığı bilgisine sahip olduğumuzdan bu çalışmanın tartışmaların sonu olabileceğini umuyoruz. Peki sizler hala oyunu oynuyor musunuz? DDOS saldırısı sizi de etkiledi mi? Tecrübelerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 04:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.04.2021 16:55
Herkes mağdur edebiyatı yapıyo arkadaş. Ama Titanfall u severim. Üzmeyin bu çocukları şerefsiz hackerlar gidin Cyberpunk a saldırı atın hhshjsh
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.04.2021 03:55
Aman allahım ne yapacağız!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Titanfall sunucuları DDOS saldırısı altında
İlginizi Çekebilir