Titanfall'ın haritaları halı saha kapasitesinde mi olacak?

Murat Halilbeyoğlu 8.01.2014 - 09:30
Respawn Entertainment'tan gelen açıklama kimsini üzdü, kimisini tatmin etti
Respawn Entertainment'ın merakla beklenen multiplayer shooter oyunu Titanfall hakkında bir bilgi daha ortaya çıktı. Mevzu bahis multiplayer olunca insanın en çok ilgilendiği kısım bir haritada toplamda kaç kişinin olabileceği.

İşte bu soru Respawn Entertainment’tan Vince Zampella tarafından bir hayran tweetine cevap olarak verildi. Zampella'nın yanıtına göre oyunda her iki takımda en fazla altışar kişi olacak. Sebep olarak ise Zampella "Yapay zeka ile en iyi dengenin bu rakamda olduğu anlaşıldı" açıklamasını yaptı.

Titanfall'ın haritaları halı saha kapasitesinde mi olacak?
Cevabı biraz karışık bulanlar için söyleyelim her ne kadar bir maç sırasında toplamda en fazla 12 oyuncu bulunacak olsa da harita yapay zeka askerlerle dolu olacak. Zampella veya bir başkası bununla ilgili net bir rakam vermedi ancak "eğlenceli kılmaya yetecek kadar" garantisini ekledi. Öte yandan Titan'lar her oyuncuya açık olacak.

Vince Zampella, Respawn'ın multiplayer konusunda oldukça tecrübeli olduğunu ve 6v6'ya kadar pek çok farklı alternatif denediklerini açıklyarak en iyi sonucun bu rakamda ortaya çıktığını belirtti.

Peki siz Respawn Entertainment'ın deneyimine güvenip 6v6'yı yeterli buluyor musunuz?
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 06:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
Titanfall'ın haritaları halı saha kapasitesinde mi olacak?
İlginizi Çekebilir