Titan'ların, Apex Legends'ta neden olmadığı açıklandı

Furkan Güler 5.02.2019 - 11:52
Yiğidim aslanım titan'ım, neredesin?

Bugün itibariyle oyuncuların karşısına çıkan Apex Legends, Battle Royale türüne giren bir başka oyun oldu. Black Ops 4'e benzetilen ve oynanış olarak kendini PUBG ve Fortnite'tan ayıran Apex Legends, aslında Titanfall evreninde geçen başka bir hikayeyi anlatacak. Ancak oyun Titanfall evreninde geçse de, oyuncular Apex Legends oynarken Titan'a binemeyecekler. Geçtiğimiz günlerde "Titanfall temalı Battle Royale oyunu" kisvesinde sızdırılan Apex Legends, bu yönüyle oyuncuların dikkatini çekmişti. Fakat oyunda herhangi bir Titan olmaması, oyuncuları üzdü.

Battle Royale oyunu Apex Legends'a titan eklenecek mi?

Şimdi ise oyunda neden Titan olmadığı, Respawn yapımcısı tarafından açıklandı. Yabancı basınla röportaj yapan Drew McCoy, Titanfall serisinde Titan'ların, oyuncuya aslında kısa süreli de olsa bir güç fantezisi yaşattığının altını çiziyor. Apex Legends'ın ise Titanfall'a göre daha dengeli bir yapıda olması gerektiğini söyleyen yapımcı, eğer bu durum dengelenirse oyuncuların bu güç fantezisini yaşayamayacağını belirtti. Aslına bakarsanız McCoy'un bu söyleminin haklı olduğunu düşünebiliriz. Yine de çoğu oyuncu, Apex Legends'ta Titan'ları görmek istiyor. Sona geldiğimizde Apex Legends'ta, muhtemelen hiçbir zaman Titan göremeyeceğiz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 11:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.02.2019 12:54
50 Titanın haritaya dağıldığı ve zırh , silah çeşitliliğinin de etrafta olduğu bir mod gayette güzel olabilirdi. Büyük bir savaş sonrası atmosferi ile ölü titanların arasında gezip onların parçalarını lootlayarak geliştirdiğimiz titanlarla kapışabilirdik.
MK Okuru
MK Okuru 5.02.2019 22:51
Bu tür fikirleri geliştirip, yapımcılara ulaşmaya çalış. Daha iyi bir sunumla, benzer içeriklere kavuşabilirsin belki fikir sahibi olarak gereken ödülü de temin edebilirsin. Bence güzel bir fikir, gelişime açık, zaten benzer bir projeyi sergileyeceklerdir o yüzden fark yaratmaya çalış.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.02.2019 21:27
titanlar kesinlikle gelmeli bence de o zaman işte insanların ilgisini çekebilir bu haliyle de gayet güzel ama orijinal karakterler yok bana biraz itici geldi karakterler. daha güzel tasarlansaydı keşke
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.02.2019 15:27
İleride drop şeklinde titan elde etme gibi r yama çıkaracaklarından eminim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Titan'ların, Apex Legends'ta neden olmadığı açıklandı
İlginizi Çekebilir