TMNT: Shredder’s Revenge satış rakamı bir milyonu aştı

Ersin Kılıç 14.07.2022 - 11:36
Hem oyun mecralarından hem de oyunculardan övgüler almayı başaran Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge, bir milyon barajını aştı.

Geçtiğimiz ay piyasaya çıkan Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge, hem nostaljik yapısı hem de modern oynanışı ile büyük beğeni toplamıştı. Hem oyun mecralarından hem de oyunculardan övgüler almayı başaran yapımın bu başarısı satışlarına da yansımışa benziyor. Yapılan resmi açıklamaya göre TMNT: Shredder’s Revenge satış rakamı bir milyonu çoktan geçmiş durumda.

TMNT: Shredder’s Revenge satış rakamı ilk haftada bir milyon barajını aştı

TMNT: Shredder’s Revenge satış rakamı bir milyonu aştı

Üstelik çıkış tarihi üzerinden neredeyse bir aylık süre geçen oyun, bu bir milyon barajını ilk haftasında geçmeyi başarmış. Güncel rakamlar konusunda net bir açıklama yapılmasa da bu süre zarfında iki milyona yaklaştığı tahmin ediliyor. Bu da retro tarzına sahip bir oyun için büyük bir başarı diyebiliriz.

Oyunun yapım ekibi Tribute Games, resmi sosyal medya hesaplarından bir mesaj yayınlayarak tüm oyunculara teşekkür etti. Yayınlanan mesajda; “Kaplumbağalara olan sevgimizi paylaşan bu kadar çok insana sahip olduğumuz için gururluyuz. İlk haftasında satılan bir milyon kopya, boru şeklinde süslemeli bir mondo pizza partisi gerektiriyor! Tüm dünyadaki ve X Boyutundaki herkese tekrar teşekkürler!” ifadelerine yer verildi.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge ülkemizde 40 TL'lik fiyat ile çıkmış ve geçtiğimiz günlerde fiyatı normal seviyesine çekilerek 296 TL olmuştu. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 00:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.07.2022 19:52
Her topalın bir kör alıcısı vardır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.07.2022 12:48
1 milyon sattınız iyi helali hoş olsunda fiyatı niye artırdınız? Ne bu açgözlülük?
Kalan Karakter: 300 Gönder
TMNT: Shredder’s Revenge satış rakamı bir milyonu aştı
İlginizi Çekebilir